Ексклюзиви
середа, 31 липня 2019 11:49

Конкурси та розваги з письменниками: у Черкасах проведуть книжковий фестиваль

Конкурси та розваги з письменниками: у Черкасах проведуть книжковий фестиваль
Мандрівний літературний фестиваль пройде в Черкаській області з 11 по 13 жовтня. Фото: vikka.ua

У Черкасах відбудеться 3-й книжковий фестиваль. Триватиме з 11 до 13 жовтня. Ця подія стане фіналом літературних подорожей Україною.

Літературознавці вже провели творчі зустрічі у Києві, Полтаві, Дніпрі, Черкасах, Чигирині. Тепер збираються до Львова, Луцька, Запоріжжя, військових частин Маріуполя та Оршанця. Також до міст Черкащини - Золотоноші, Кам'янки, Каніва та Корсунь-Шевченківського. Розповідатимуть про свої книги, письменницьку долю та проводитимуть майстер-класи.

Учасники фестивалю зможуть пограти у теніс, покататися на велосипедах, випити пива, піти на шопінг або боулінг із улюбленим письменником і послухати лекції для самоосвіти. Також обговорюватимуть історію Черкащини. Серед головних тем - затоплення місцевості у Кременчуцькому водосховищі. Відомими гостями будуть письменники Дара Корній, Макс Кідрук та Ірена Карпа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трейлер серіалу "Відьмак" показали на головному фестивалі поп-культури

Організовують Черкаський книжковий фестиваль активісти МГО "Книжковий маестро" за підтримки Українського культурного фонду. Головна мета - популяризація читання та привернення уваги до мистецьких заходів.

Торік на захід приїхали 52 українських видавництва, відбулося близько 100 зустрічей із письменникам, науковцями та громадськими діячами. Серед головних гостей - Василь Шкляр, Оксана Забужко, Дара Корній, Любко Дереш, Мирослав Дочинець, Володимир Лис, Сашко Дерманський, Артем Полежака.

Зараз ви читаєте новину «Конкурси та розваги з письменниками: у Черкасах проведуть книжковий фестиваль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути