Ексклюзиви
пʼятниця, 29 липня 2011 14:17

Комуністка не спить вночі через відпилену голову Сталіна

Комуністка не спить вночі через відпилену голову Сталіна

Працівниця Запорізького обкому КПУ заявила про моральну шкоду, яку вона отримала від "тризубівців". Вона виступає свідком в судовій справі, пов'язаній з відпилюванням голови пам'ятнику Сталіну.

Про це розповів один із підсудних Василь Лабайчук.

"Жінка, яка працює там прибиральницею, розповіла, що після випадку з відпилюванням голови Сталіну дуже боїться голосних звуків. Коли ж чує звук болгарки, то не може спати і мучиться від жахіть", — передав слова жінки Лабайчук.

За словами "тризубівця", комуністка зробила усну заяву про потребу відшкодувати їй моральні збитки, однак якогось письмового звернення з цього приводу в суд не робила. Лабайчук зазначив, що виступаючи в ролі свідка, жінка ображала підсудних, обзиваючи їх фашистами.

Від часу, коли підозрюваних у пошкодженні пам'ятника випустили на волю, відбулося 5 засідань суду. Суддя вислухав "тризубівців", а з боку постраждалої сторони допитувалися автор проекту та громадська організація, яка долучалася до зведення пам'ятника.

"На наступних засіданнях планують допитати першого секретаря запорізького обкому компартії Олексія Бабуріна та колишнього голову "Тризубу" Дмитра Яроша. Після цього суддя визначатиме, чи дійсно відповідають наші дії тому злочину, в якому нас звинувачують. Адвокати кажуть, що справа затягнеться як мінімум до кінця року", — додав Лабайчук.

Нагадаємо, "тризубівців" судять за те, що 28 грудня минулого року вони відпиляли голову в погрудді Сталіна на території Запорізького обкому партії.

Зараз ви читаєте новину «Комуністка не спить вночі через відпилену голову Сталіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути