понеділок, 14 листопада 2022 06:00

Кому зірки пророкують зміни в особистому житті та фінансовий успіх – гороскоп на 14 листопада

Кому зірки пророкують зміни в особистому житті та фінансовий успіх – гороскоп на 14 листопада
Усе потрібне даватиметься легко. Тож не слід наполегливо гребти проти течії. Фото: pixabay.com

14 листопада інтелектуальна праця вдаватиметься краще за фізичну. Добре піде навчання. Допомагайте дітям та онукам з домашніми завданнями і підготовкою до контрольних. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це спокійний і гармонійний день, – говорить астрологиня. – Усе встигатиме той, хто нікуди не поспішатиме. Намагайтеся дослухатися до своєї інтуїції. Вона не підведе. Нічого не робіть через силу. Усе потрібне даватиметься легко. Тож не слід наполегливо гребти проти течії. Більшість важливих справ плануйте на першу половину дня. Особливо, якщо йдеться про фінансові питання. Приділіть більше часу домашнім справам. Куплена побутова техніка або предмети домашнього вжитку порадують вас. Фінансовий успіх принесуть справи Тельців і Водоліїв. Зміни в особистому житті зірки пророкують Овнам, Дівам і Стрільцям. Ви узаконюватимете стосунки, переїжджатимете жити до коханих і починатимете новий роман".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Доведеться оформляти спадок та купувати нерухомість. Стежте, під чим ставите підпис. Марно шукати нове місце роботи. Траплятимуться нечесні роботодавці, які обіцятимуть золоті гори, а платитимуть мізер.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Понеділок – найскладніший день тижня. Але ви впораєтеся з усіма викликами. У сімейне життя втручатимуться родичі. Їхні повчання роздратують. Захочеться на кілька годин втекти з дому. Чи це не привід зануритися у роботу?

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Знання та авторитет допоможуть піднятися вгору кар'єрними східцями. Не спокушайтеся на зовнішні принади. Вас може причарувати людина недостойна. Натомість не розгледите поруч партнера із серйозними намірами, який міг би скласти вам гідну пару.

Рак (22 червня – 22 липня)

Шефи будуть незадоволені роботою колективу, а під гарячу руку потрапите ви. Якщо нервова система в нормі, ви з усмішкою зустрінете проблеми і легко відкинете їх. Запрошуйте на побачення тих, хто сподобався. Кращого моменту годі чекати.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Спостерігайте за друзями та знайомими. Вони своїми діями дадуть цікаві підказки, як і куди вам рухатися далі. Не заздріть і не ставте підніжку тим, у кого все вдається краще. Рано чи пізно це обернеться проти вас.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Вилазитимуть скелети з шафи. Довідаєтеся таємниці друзів, які приголомшать надовго. Помітите, як працює закон карми. У житті дітей і внуків повторюються моменти, які нещодавно переживали ви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розпочнеться похолодання ‒ що прогнозують синоптики на понеділок

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Ваша внутрішня батарейка потребує підзарядки. Сил бракує, але ще стільки всього хочеться зробити. Користі від понаднормової роботи буде мало. Уваги потребують нігті. Відмовтеся на місяць від гель-лаку.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Усе матиме той, хто не боїться роботи. Менше говоріть, більше дійте. Тоді не станете мішенню для наклепів і пліток. Вдалий час, аби закладати фундамент дому, робити свердловину та ставити паркан.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Здаватиметься, що хтось постійно стромляє палиці у колеса. Не спішіть шукати винуватця. Після обіду як на світ народитеся. Справи підуть краще. Грошей у гаманці стане більше.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Вдасться усе, що робите руками. Результат вас приємно вразить. Стосунки з коханими вийдуть на новий рівень. Залишайтеся відвертими. Важливі рішення приймайте удвох.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Усе йтиме за планом. Зараз заробітки менші, ніж ви очікували. Але попереду період розквіту і нових здобутків. Випадково зустрінете старих знайомих. Серед них будуть ті, кого ви раніше кохали. Не ведіться на їхні обіцянки. Це принесе багато клопоту і проблем.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Важко підняти себе з дивана. Візьміть відпустку на кілька днів і відчуєте, як відкриється друге дихання. Після 15 листопада справи підуть угору. Гордість викликатимуть діти. Порадійте за їхні успіхи у школі чи новому колективі. Тіштеся досягненням коханих. Від цього збільшиться ваш сімейний бюджет.

Астрологиня зробила фінансовий гороскоп на листопад, де розповіла, хто раптово розбагатіє і знайде хорошу роботу.

Зараз ви читаєте новину «Кому зірки пророкують зміни в особистому житті та фінансовий успіх – гороскоп на 14 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути