субота, 17 грудня 2022 06:00

Кому вихідні підкинуть грошенят і позитивних емоцій - гороскоп на 17-18 грудня

Кому вихідні підкинуть грошенят і позитивних емоцій - гороскоп на 17-18 грудня
Час подумати про подарунки до свят. Похід по крамницях буде вдалим. Фото: pixabay.com

Вихідні 17-18 грудня пройдуть відносно спокійно. Небезпечні ситуації виникатимуть лише на автошляхах. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Погода не сприятиме тривалій подорожі, - говорить астрологиня. – Пильнуйте за кермом. Час подумати про подарунки до свят. Похід по крамницях буде вдалим, якщо навчитеся співставляти бажання й можливості. Дорогий презент не завжди кращий. Пам'ятайте про непростий фінансовий період на початку нового року. Більше часу проведіть за межами дому. Гуляйте, завітайте в гості до друзів. Неспішне спілкування з приємними людьми за чаєм відновить ваші сили. Багатьох накриватимуть емоційні гойдалки. Сум переплітатиметься із сміхом, розпач із відчуттям перемоги та задоволенням нашими військовими. Зробіть щось корисне й красиве своїми руками. Грошенят вихідні підкинуть Тельцям і Козерогам. Позитивні емоції повернуться у життя Левів, Дів і Терезів".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Здайте в оренду квартиру, в якій не проживаєте. Альтернативні джерела заробітків виручать. Не допускайте недбалості в роботі. Добре вестиметься студентам та слухачам різних курсів. Для початку навчання найкраще підійде ранок.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не беріть шлюб за кілька місяців після знайомства. Скоро побачите справжнє нутро партнера. Підтримайте рішення дітей пожити окремо.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Припиніть вириватися в лідери й доводити, що варті більшого. Спостерігайте за подіями. Першим стане той, хто був останній. Не намагайтеся самоствердитися за рахунок коханих.

Рак (22 червня – 22 липня)

Відкриєте в собі нові таланти. Це призведе до позитивних змін на роботі. Женіть від себе погані думки. Справи налагодяться. Негаразди відступлять.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Діалог з дітьми не складатиметься. Старі методи виховання перестануть діяти. Присвятіть час родині. Вислухайте своїх нащадків. Це допоможе уникнути депресії і зарядитися позитивом.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не варто купувати квартиру, особливо якщо йдеться про дешеву. Тих, хто спокуситься на ціну, чекає прикре розчарування. Придивіться, хто живе по сусідству.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грудень багатий на великі християнські свята ‒ що відзначатиме церква

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Подумайте, чого бракує вам для щастя. Зараз цю мрію вдасться втілити в життя. Вдалий період для купівлі авто, мотоциклів і велосипедів. Втомилися доводити свої почуття коханим? Спробуйте дослухатися до їхніх бажань.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Вчасно реагуйте на пропозиції керівництва. Усміхнеться удача. Настав час кар'єрного зростання. Нова посада відповідатиме амбіціям. Часто заставлятимете себе робити те, чого не хочеться. Контролюйте витрати. Не беріть кредитів.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Усього досягатимете наполегливою працею. Погоджуйтесь на нову посаду, бо заслуговуєте на підвищення. Не піддавайтеся на шантаж. Дослухайтеся до інтуіції. Приготуйте щось смачне для коханих. На кухні вам не буде рівних.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Захоплюйтеся тими, кого любите. Заробітки не збільшаться, але навчитеся заощаджувати. Не давайте коханим приводів для розчарувань. Доведіть їм свої почуття вчинками. Нові стосунки розчарують.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Дратуватимуть колеги. Захочеться спокою, тому дехто повернеться до дистанційної роботи або подасться у відпустку. Гарний час для вакцинації від коронавірусу та грипу.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Відштовхніть сумніви. Не вихваляйтеся успіхами. Потихеньку робіть те, що намітили. Оминайте сайти знайомств. Вас спробують обдурити.

Астрологиня приголомшила прогнозом на 2023 рік. Довідайтеся першими, які знаки зодіаку відчують себе справжніми щасливчиками.

Зараз ви читаєте новину «Кому вихідні підкинуть грошенят і позитивних емоцій - гороскоп на 17-18 грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути