четвер, 29 грудня 2022 06:00

Кому вдасться закликати у своє життя гроші і повернути колишніх коханих – гороскоп на 29 грудня

Кому вдасться закликати у своє життя гроші і повернути колишніх коханих – гороскоп на 29 грудня
Тельці і Козероги зуміють повернути колишніх коханих. Фото: pixabay.com

29 грудня розпочинається період ретроградного Меркурія. Найближчі три тижні є невдалим часом для ведення перемовин і укладання угод. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цей період триватиме до 19 січня, – говорить астрологиня. – Важко буде досягти домовленості з будь-яких питань. Виникатимуть проблеми у сфері торгівлі. Ускладнюється ситуація з транспортом та системою зв'язку. Не варто планувати великих покупок. Відкладіть придбання комп'ютера або мобільного. Пильнуйте під час оформлення цінних паперів. Частіше траплятимуться помилки в документах. Невдалий час для звернення до суду. Займіться роботою над помилками. Переробіть те, що було невдало виконано раніше. Овнам і Скорпіонам вдасться закликати у своє життя гроші. Тельці і Козероги зуміють повернути колишніх коханих".

Овен (21 березня – 20 квітня)

День буде багатий на приємні несподіванки. Навіть погана погода не може зіпсувати настрій. Тривоги відступлять, коли визначитеся з бажаннями. Проводьте більше часу у сімейному колі. Випадкова зустріч стане початком бурхливого роману.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Зможете домовитися будь з ким. Але не з найближчим оточенням. Переслідуватиме бажання скоріше переступити поріг дому і з головою поринути в роботу. Не купуйте секонд-хенду. Особливо якщо йдеться про авто чи побутову техніку. Даремно витратите гроші.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Тримайтеся осторонь від людей, які намагаються зіпсувати вам життя. Подбайте про затишок у домі. Не женіться за надприбутками. Додатковий заробіток буде малий. Уникайте випадкових статевих контактів. Захищайтеся від небажаної вагітності.

Рак (22 червня – 22 липня)

Гостро відчуватимете самотність. Знайдіть розвагу. Активно листуйтеся з приємними знайомими. Шкіра буде суха. Користуйтеся зволожувальними кремами, пийте більше води.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Досить економити. Порадуйте себе і рідних обновками. Великі витрати розділіть із близькими. Не навантажуйте коханих своїми проблемами. Цінуйте їхній особистий простір.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Рівень заробітків розчарує. Доведеться відкласти похід по магазинах. Людина, в яку ви закохані, не відповість взаємністю. Не марнуйте на це часу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астрологиня розповіла, коли на Росію чекають політичні перевороти й розвал

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Знадобляться терпіння та вміння пристосовуватися до нових умов. Оновіть коло спілкування, бо давні друзі завдають чимало клопоту. Побалуйте себе смачненьким. Зайві калорії не вплинуть на зовнішність.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Говоритимете з коханими різними мовами. Не час планувати весілля. Навіть цивільні шлюби швидко розпадуться. Відкладіть переїзд до партнера на наступний рік. Стережіться травм голови. Турбуватиме мігрень.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Зарплату затримуватимуть. Обов'язків побільшає. Це спонукатиме шукати нове місце роботи. Та погоджуватися на іншу посаду поки що не слід. Зачекайте з плануванням поповнення в сім'ї. Легко вдасться позбутися шкідливих звичок.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Колеги спробують використати вас у власних цілях. Досить догоджати їм. Не забувайте про свої інтереси. Захисту й підтримки потребуватимуть діти. Зверніть увагу на їхні успіхи у школі.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Скрутний період позаду. Гроші йтимуть до ваших рук. Кохані й діти ревнуватимуть вас до роботи. Досить заздрити конкурентам. Працюйте ще наполегливіше. Отримаєте все, чого забажаєте.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Легко знайдете людей, готових підтримати вас фінансово. Але переговори про інвестиції проводьте після Нового року. Нагадайте боржникам, що настав час повертати позику.

Астрологиня розповіла, для кого 2023 рік розпочнеться з небаченого успіху та високих заробітків.

Зараз ви читаєте новину «Кому вдасться закликати у своє життя гроші і повернути колишніх коханих – гороскоп на 29 грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути