неділя, 29 жовтня 2023 20:00

Кому вдасться розбагатіти і придбати власне житло – п'ять найуспішніших знаків цього тижня

Кому вдасться розбагатіти і придбати власне житло – п'ять найуспішніших знаків цього тижня
У вас відкриється друге дихання. Вдасться розбагатіти і придбати власне житло. Фото: pixabay.com

Тиждень з 30 жовтня по 5 листопада принесе цікаві пропозиції та неймовірні новини. Прислухайтеся і приглядайтеся до всього навколо. Випадковостей у ці дні годі чекати. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Женіть від себе сумний настрій, - говорить астрологиня. – Коридор затемнень позаду, тож можна розслабитися і трохи відпочити. Дозвольте собі помріяти, але живіть тут і зараз. Найкращі події відбуватимуться у сімейному колі, тому частіше збирайтеся з рідними за обіднім столом. Найуспішнішими себе відчують Тельці і Леви, Скорпіони, Терези й Водолії. У вас відкриється друге дихання. Вдасться розбагатіти і придбати власне житло. Нова продумана дієта стане особливо корисною для організму. Добре пройдуть консультації у лікаря чи психолога. Вдасться побороти фобії та шкідливі звички".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Можна стартувати із новим бізнесом. Він швидко окупиться. Легко закохуватиметеся, бачитимете у людях найкраще. Не варто приймати рішення про одруження. Вдалий час для зубного протезування.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Це час всепрощення і самозаглиблення. Відчуєте особливий зв'язок із місцем, де народилися чи провели дитячі роки. Тягнутиме до батьківського дому. Саме від найрідніших почуєте кілька мудрих і надзвичайно цінних порад. Не затягуйте з реалізацією своїх задумів.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Перша половина тижня змусить замислитися над планами на майбутнє. Вас часто ставитимуть перед вибором. Не всі знайдуть у собі сміливість прийняти негайне рішення.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не варто довіряти новим знайомим. Вони користуватимуться будь-якою можливістю заробити на вашій довірливості. Уважно слідкуйте за гаманцем і телефоном. Не варто цього дня щось виставляти на продаж чи купувати в соцмережах.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Навчіться слухати інших, тоді й самі будете почутими. Дійте, як підказує розум і совість. Збільшити кількість доходів буде важко. Не варто змінювати роботу.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Подумайте кілька разів, перш ніж позичити комусь гроші. Повернути їх навряд чи вдасться, ще й з друзями стосунки зіпсуєте. Кохані ображатимуться через вашу забудькуватість. Діти цим тільки користуватимуться. Записуйте, що і кому пообіцяли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двічі в одну річку не ввійдеш – любовний гороскоп на листопад

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Показати себе з найкращого боку буде складно тим, хто любить довго спати. Вставайте раніше і одразу беріться за справи, тоді тиждень пройде плідно і цікаво.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Вдалий період для купівлі будматеріалів і шпалер, зміни інтер'єру вдома. Можна будувати дачу чи гараж, створювати меблі власноруч. Вирушайте до косметолога й у перукарню. Результат порадує.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Сміливо беріть на себе роль посередника. Ви легко миритимете друзів, сестер, невісток і свекрух. Погода вдома теж залежить від вас. У четвер самотні зустрінуть свою пару. Стосунки можуть закінчитися шлюбом.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Кохані захочуть свободи. Спробуйте менше їх контролювати. Відмовтеся від ковбас та фастфуду. Не заїдайте розчарування та стрес солодощами. Швидко набиратиметься зайва вага.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не засиджуйтеся в інтернеті, коли навколо стільки цікавого. Зустріньтеся з друзями та колишніми однокласниками. Долучіться до благодійних ярмарок, на яких збирають кошти для військових. Усе добро повертатиметься до вас сторицею.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Перенесені грип чи ковід дадуть ускладнення на легені та серце. Не ігноруйте біль у грудях. Більше гуляйте, не вживайте каву та алкоголь.

Астрологиня здивувала прогнозом на 2024 рік і розповіла, коли закінчиться війна.

Зараз ви читаєте новину «Кому вдасться розбагатіти і придбати власне житло – п'ять найуспішніших знаків цього тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути