середа, 01 листопада 2023 13:10

Двічі в одну річку не ввійдеш – любовний гороскоп на листопад

Двічі в одну річку не ввійдеш – любовний гороскоп на листопад
Із заміжжям краще зачекати до лютого. Фото: pixabay.com

Листопад – вдалий місяць для знайомства і початку нових стосунків. Якщо хтось вам подобається, не гайте часу і запросіть цю людину на побачення. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цивільні шлюби швидко розчарують, - говорить астрологиня. – Важко звикатимете до характеру партнера та його звичок. Із заміжжям краще зачекати до лютого. Весілля, яке зіграєте раніше, може закінчитися розлученням. Неприємності обходитимуть ваш дім стороною. Важко підуть справи у коханих і дітей. Будьте великодушними. Підтримуйте їх. Не час повчати і засуджувати. Стережіться стосунків з колишніми партнерами. Не варто повертатися до тих, з ким порвали влітку чи на початку осені. Нічого хорошого з цього не вийде. Двічі в одну річку не ввійдеш. Розгориться багато скандалів навколо сімейного насильства. Стане відома правда про сім'ї, які для багатьох здаватимуться ідеальними. Не рівняйтеся на когось. Плекайте довір'я і дружбу, повагу і любов у власних родинах".

Овен (21 березня – 20 квітня)

На неодружених романтичні пригоди чекають у кінці місяця. Вам зустрічатимуться прекрасні, хоча трохи самозакохані партнери. Розпочаті у цьому місяці стосунки мають усі шанси закінчитися шлюбом.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Є ризик передчасних пологів. Майбутнім мамам варто лягати на збереження. Більше уваги присвятіть підліткам, аби вони уникали неприємностей.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Кризовий період у сімейному житті назріє на початку місяця. Робіть усе, аби уникнути розлучення. Терпіння знадобиться під час виховання дітей. Чим спокійнішими будете ви, тим легше буде приборкати їхні характери.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не дивуйтеся, якщо у вашому оточенні зникнуть одні люди і з'являться інші. Нові знайомі допоможуть знайти вихід із найзаплутанішої ситуації. Це будуть вірні друзі та соратники.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Гостро стоятиме питання розірвання шлюбу. Не поспішайте із рішенням. Багато уваги потребуватимуть діти. Вкладайте у них свій час і наприкінці року побачите зміни у поведінці і навчанні.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не довіряйте випадковим знайомим. Ускладняться стосунки з батьками. Поважайте їхнє бажання усамітнитися. Не варто з ними змагатися за розподіл спадку бабусів і дідусів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Таке кохання буває раз на століття – які знаки зустрінуть свою половинку

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Перш ніж щось затівати, поцікавтеся думкою друзів і родичів. Їм навряд чи сподобається ваша ідея одружитися під час посту. Від пишних святкувань зараз дійсно варто відмовитися.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Час зняти рожеві окуляри, аби не видавати бажане за реальне. У нових знайомих бачитимете лише позитив. Через це впустите у своє коло непорядних людей, які хочуть нажитися за ваш рахунок. Менше розповідайте тим, кого бачили кілька разів.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Якщо хочете створити сім'ю, освідчення плануйте на початок листопада. Отримаєте згоду. Весілля плануйте на весну наступного року.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

З вашого оточення зникнуть люди, які не один рік ускладнювали життя. Не втрачайте пильності і стежте, що відбувається навколо. Не слід планувати весілля. Ризикуєте побратися із партнером, який швидко розчарує.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не слід допускати у сімейне життя родичів і друзів. Це зіпсує стосунки з коханими. Робити пропозицію руки і серця краще перед Новим роком. Шлюб плануйте на літо.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Ви популярні серед представників протилежної статі. Закоханість, яка прийде у листопаді, стане найяскравішою у житті. Перестаньте набивати собі ціну. Вчасно скажіть "так" у відповідь на освідчення.

Астрологиня дала прогноз на 2024 рік і розповіла, коли чекати кінця війни.

Зараз ви читаєте новину «Двічі в одну річку не ввійдеш – любовний гороскоп на листопад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути