четвер, 26 жовтня 2023 06:00

Таке кохання буває раз на століття – які знаки зустрінуть свою половинку

Таке кохання буває раз на століття – які знаки зустрінуть свою половинку
Не відмовляйтеся від розмови із незнайомцем. Незабаром він може стати вашим другом чи коханим. Фото: pixabay.com

26 жовтня будьте максимально гнучкими до обставин. Не намагайтеся йти проти течії, наполягаючи на своєму. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Багато хто не встигатиме за швидкоплинністю подій цього дня, - говорить астрологиня. – Ранкові очікування не виправдаються вдень. Вечір пройде не за планом. Невдалий час для підписання угод. Пізніше їх доведеться скасовувати. Овни і Діви, Близнюки і Скорпіони у четвер мають шанс зустріти свою половинку. Таке кохання буває раз на століття. Прийміть запрошення на побачення. Не відмовляйтеся від розмови із незнайомцем. Незабаром він може стати вашим другом чи коханим".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Пильнуйте за своїми речами. Частину з них можете виставити на продаж, а отримані кошти віддати на благодійність. Тоді вдасться уникнути збитків. Вчасно сплачуйте за комунальні послуги. Не довіряйте випадковим знайомим.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Знайдете річ, яку давно вважали втраченою. Успішним буде ранок. Заплануйте більшість важливих справ до обіду. Зумієте уникнути помилок і будете радіти успіхам.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не довіряйте чуткам, які поширюють знайомі в соцмережах. Відганяйте тривожність. Випийте заспокійливе. На підвищення заробітку сподіватися марно. Можуть позбавити надбавок і преміальних. Але це не привід засмучуватися чи писати заяву на звільнення. Скоро справи покращаться.

Рак (22 червня – 22 липня)

Від завдатку за авто чи квартиру краще утриматися до листопада. Придбане зараз майно матиме приховані вади. Користуйтеся карткою, коли здійснюєте покупки. Акції в інтернет-магазинах виявляться невигідними.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не розсіюйте увагу на речі, які можуть зачекати. Присвятіть себе родині. Відвідайте батьків і старших родичів. Реєстрацію підприємства чи шлюбу краще перенести на листопад.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Пошук романтичних пригод ні до чого доброго не призведе. Нові знайомі швидко розчарують. Може знизитися гострота зору. Похід до офтальмолога і підбір окулярів плануйте після вихідних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли чекати на кінець війни – астрологиня дала прогноз на 2024 рік

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Це прекрасний період, аби знайомитися та запрошувати на побачення. Зустрічатимете неймовірних співрозмовників. Але не доручайте іншим влаштовувати ваше особисте життя. Послуги шлюбних агентств розчарують. Це обійдеться дорого і не принесе результату.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Це день яскравих вражень і творчих успіхів. Не бійтеся суперників. Завжди будете на крок попереду, якщо не лінуватиметеся. Дратуватиме, що знайомі сунуть носа у ваші справи. Не діліться з ними секретами, тоді приводів для пліток не буде. Зміна сексуального партнера розчарує.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Більше здобуде той, хто плистиме за течією. Частину планів вдасться реалізувати, не зважаючи на невдачі та небажання колег допомагати вам. Беріть справи у свої руки.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Грошей у кишені стане більше. Але зростає кількість витрат. Доведеться гасити кредитні картки, сплачувати за комунальні послуги, фінансувати репетиторів для дітей.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Ви активні та ініціативні. Не розголошуйте своїх ідей. Тільки за таких обставин досягнете омріяного. Утримайтеся від надмірного споживання тонізуючих напоїв. Відновити сили допоможе повноцінний сон.

Риби (21 лютого – 20 березня)

У ваше життя можуть повернутися колишні партнери, колеги по службі, одногрупники. Не впускайте у своє серце тих, хто завдав вам болю. Наступите на ті самі граблі. Підтримуйте стосунки з людьми, які з вами за будь-яких обставин.

У листопаді гроші йтимуть до розумних. Це час успішних стартапів. Ваші ідеї знаходитимуть спонсорів. Астрологиня дала фінансовий гороскоп на листопад.

Зараз ви читаєте новину «Таке кохання буває раз на століття – які знаки зустрінуть свою половинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути