четвер, 25 січня 2024 09:10

Кому січень підкине грошенят - гороскоп на середину зими

Кому січень підкине грошенят - гороскоп на середину зими
Це час невдалих покупок. Куплений одяг і взуття не носитимуться. Фото: pixabay.com

25 січня людям бракуватиме терпіння. Важко буде зосередитися на роботі. Швидко наставатиме втома. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Матимемо повню, - говорить астрологиня. - Загострюються хронічні захворювання. Пильнуйте за самопочуттям. Важкий день для керівників усіх рівнів. Не час розглядати важливі кадрові питання. Частіше робіть невеликі перерви протягом робочого дня. Не бажано змінювати місце роботи. Ухвалення домовленостей краще перенести на понеділок. Відмовтеся від походу по крамницях. Це час невдалих покупок. Куплений одяг і взуття не носитимуться. Не бажано проводити операції. Особливо на очах. Зростає ризик лікарської помилки. Бережіть очі від травм. Середина зими буде особливо багатою на цікаві пропозиції. Скористайтеся нагодою заявити світу про себе. Січень підкине грошенят Терезам, Левам, Стрільцям і Козорогам".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Зустрічайтеся з друзями. Гарний час для продумування фінансової стратегії на наступний місяць. Подивіться, чого вам бракує. Не засиджуйтеся вдома.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Зроблені цими днями покупки будуть вдалими. Не відмовляйтеся від додаткового підробітку. Це примножить ваші доходи. Приємні сюрпризи чекають увечері. Насолоджуйтеся чудовим товариством.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Зав'язані стосунки принесуть багато неприємностей і болю. Стережіться знайомих, які лізуть вам у душу. Відступлять хвороби, які надокучали.

Рак (22 червня - 22 липня)

Із поїздкою на заробітки краще зачекати. Роботодавець виявиться хитрим і скупим. Кохані не витримають довгої розлуки.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Знаходьте час на щоденну ранкову гімнастику. Це покращить самопочуття. Годі сумніватися у своїх партнерах і накручувати себе. Довіряйте тим, кого любите. Не сідайте втомленими за кермо.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Дозволите собі флірт на роботі, хоча пошкодуєте про це. Будьте обережні зі словами. Не роздавайте обіцянок. Виконати їх вам зараз непідсилу. Відкладіть похід до стоматолога. Навряд чи вас задовольнить його робота. Приділіть більше уваги догляду за волоссям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астрологиня назвала професії, яким цього тижня щаститиме на кожному кроці - гороскоп на 22-28 січня

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Відмовтеся від кредитів і послуг ломбарду. Зараз невдалий час для покупок. Від справ відволікатиме внутрішня тривога. Перейматиметеся через майбутнє країни. Не зводитимете очей від новин.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Не дивіться з сумом у минуле. Усі зміни - на краще. Сваритимуться друзі та колеги. Не втручайтеся у їхні дискусії. Це може зруйнувати ваші стосунки зі знайомими.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Відмовте тим, хто забажає позичити ваші комп'ютер чи телефон. Стежте за речами у потязі чи автобусі. Стаєте схильними до депресії. Годі впадати у відчай. Потерпіть. Робіть те, що планували. Ваша ціль - уже близько.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Приборкуйте свої бажання. Притягнете до себе людей нахабних і готових жити за ваш рахунок. Робота стоїть на місці. Кожен наступний крок видасться складнішим за попередній. Зачекайте до обіду. Увечері справи налагодяться.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Гаманець поповниться. Не слухайте намовлянь. Довіряйте своєму серцю. Краще відкласти переїзд у нове житло. Перевізники губитимуть і псуватимуть ваші речі.

Риби (21 лютого – 20 березня)

У ваше життя повертатимуться люди, яких раніше любили. Двічі подумайте, чи варто знову розпочинати стосунки з ними. Щоб відволіктися від сумних думок, більше часу проводьте на роботі. За понаднормову працю добре заплатять.

Лютий буде багатим на цікаві пропозиції. Серед безлічі варіантів оберіть той, що дійсно вартий уваги. Астрологиня дала фінансовий прогноз на лютий і розповіла, які чотири знаки стануть казково багатими та успішними.

Зараз ви читаєте новину «Кому січень підкине грошенят - гороскоп на середину зими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути