середа, 12 жовтня 2022 06:00

Кому середина осені підкине грошенят і цікавих пропозицій – гороскоп на 12 жовтня

Кому середина осені підкине грошенят і цікавих пропозицій – гороскоп на 12 жовтня
Шукайте способи досягнення мети з мінімальним бюджетом. Вечірню годину проведіть у колі близьких. Фото: pixabay.com

12 жовтня чоловікам бажано дослухатися до порад жінок. Вони матимуть рацію в усьому. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це буде жіночий день, зірки сприятимуть жіноцтву в усьому, - говорить астрологиня. – Час оновити гардероб, змінити зачіску, записатися на фітнес. Прагніть кар'єрного зростання. Добивайтеся справедливості. Тельцям, Левам і Козерогам середина осені підкине грошенят і цікавих пропозицій. Купляйте товари для дому й побутову техніку. Фінансові обмеження можуть гальмувати ваші ініціативи. Не зважайте на це. Шукайте способи досягнення мети з мінімальним бюджетом. Вечірню годину проведіть у колі близьких людей".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Будьте уважними до рідних. Не розпатякуйте їхніх таємниць. Не вчіть жити. Давайте пораду, коли вас про це просять.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Зміняться ціни на нерухомість. Зумієте придбати оселю своєї мрії. Заручіться підтримкою перевірених юриста і нотаріуса.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не намагайтеся стати відомим та авторитетним за рахунок знайомства з іншими людьми. Цим заплямуєте свою репутацію. Найкраще справи підуть після обіду. Перегляньте список завдань, які ставили на осінь.

Рак (22 червня – 22 липня)

Переберіть гардероб, змініть колір волосся, запишіться у спортзал, почніть бігати щоранку. Результатами будете задоволені. Відмовтеся від солодощів. Це позитивно позначиться на фігурі.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Гроші надходитимуть вчасно. Головне – правильно їх розприділити. Те, що ще добре вдавалося вчора, раптом почне буксувати. Буде багато перепон на шляху до мети, яку ви собі ставите. Не шукайте винних серед найближчого оточення.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Погано розумітимете, що і як робити далі. Хаос навколо вибиває із колії. Треба звикати до нових реалій, а не намагатися щось змінити. Це день зближення і порозуміння. Зробіть щось корисне для рідних, більше часу проведіть із дітьми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які знаки зодіаку здатні закохати в себе будь-кого – любовний гороскоп на жовтень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Збільшаться витрати на транспорт. Доветься ремонтувати авто, змінювати шини, замовляти хімчистку салону. Не обговорюйте з колегами проблем ваших друзів, коханих, дітей. Ситуацію не покращите, а чутки про них розпустите.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Тягнутиме у місця, де народилися чи виросли. Зиркатимете на вікна колишніх квартир. Відганяйте нудьгу. Усе змінилося на краще, і ви це знаєте.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не тримайте усі гроші на картці. Витрачатимете більше, ніж планували. Якщо зібралися на пікнік, будьте уважні біля вогнища. Опіки загоюватимуться довго і болісно.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Все сходитиме вам з рук. Залишитеся задоволені собою і результатами своєї роботи. У новому колективі почуватиметеся, як риба у воді. Виручатиме знання іноземних мов.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Нехай не лякають зауваження і застереження інших. Впевнено рухайтеся до цілі. Ніякі перепони вам не страшні. У домі запанують гармонія і спокій.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Пригорніть тих, кого любите. Зараз не час з'ясовувати стосунки і боротися за щось. Скоро усе це буде вашим без особливих зусиль.

В Україні настало бабине літо. Традиційно цей теплий осінній період триває один – два тижні. Що таке бабине літо і як його називають в інших країнах?

Зараз ви читаєте новину «Кому середина осені підкине грошенят і цікавих пропозицій – гороскоп на 12 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути