середа, 11 січня 2023 06:00

Кому середа принесе високі заробітки та шанс змінити життя на краще – гороскоп на 11 січня

Кому середа принесе високі заробітки та шанс змінити життя на краще – гороскоп на 11 січня
Пошук пари починайте після 12 січня. Фото: pixabay.com

11 січня ламатимуться телефони, комп'ютери й автомобілі. Звертайтеся до перевірених майстрів і сервісних служб. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Добре йтимуть гарно продумані справи, - говорить астрологиня. – Поспіх збільшить кількість помилок. Люди не довірятимуть одне одному. Переконати співрозмовників у своїй правоті буде складно. Не таланитиме мрійникам і романтикам. Замість роздумів про плани на майбутнє, займіться вирішенням побутових щоденних питань. Це день людей з практичним складом розуму. Колеги спробують використати вас у власних цілях. Досить догоджати їм. Не забувайте про свої інтереси. Пошук пари починайте після 12 січня. Вибиратимете із кількох претендентів. Високі заробітки середа принесе Тельцям і Козерогам. Скорпіони й Овни отримають шанс змінити життя на краще".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Спокійне життя тільки сниться. Вас постійно залучатимуть до роботи і турбуватимуть звідусіль. Доведеться регулярно відстоювати справедливість і захищати ображених.

Телець (21 квітня – 20 травня)

У коханих можуть з'явитися таємні шанувальники. Годі довіряти чуткам. Укотре переконаєтеся, що партнери вірні вам.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Перегляньте список витрат. Якщо не бажаєте економити, шукайте можливості заробити більше. Зачекайте з обіцянками, якщо не плануєте продовжувати стосунки з коханими. Нагадає про себе кон'юктивіт та алергія.

Рак (22 червня – 22 липня)

Виграш буде не на вашу користь. Частину заробленого витратьте на облаштування оселі. Коли купуєте техніку, слідкуйте, чи правильно продавці заповнюють гарантійний талон.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не покидатиме тривожність. День обіцяє бути результативний. Затримуйтеся на роботі. Гарні заробітки отримаєте після заходу сонця. Заощаджуйте.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Покупку авто відкладіть до кінця січня. Залишайтеся вірними коханим. Легко набиратиме зайву вагу. Відмовтеся від солодощів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гроші, кохання і перемогу – кому й що принесе 2023 рік

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Відстоюйте власні фінансові інтереси. Безпідставно ревнуватимете коханих. Не варто підозрювати їх у службових романах. Довіряйте партнерам. Не варто робити татуювання.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не дозволяйте батькам мирити вас з коханими. Це тільки нашкодить стосункам. Можливі запаморочення і зниження артеріального тиску. Носіть із собою таблетки від головного болю.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Женіть геть депресію і розчарування. Розумно розпоряджайтеся грошима. Загублені речі повернуться до вас наприкінці місяця. Частину заробленого пожертвуйте на благочинність.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Вдалий період для вивчення іноземних мов і подорожей. Багато що вдаватиметься. Заробітки зменшуються, навантаження на гаманець зростає. Не відмовляйтеся від матеріальної підтримки родичів. Не варто подавати на когось заяву до суду. Справа затягнеться.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не обманюйте. Обпечуться ті, що має подвійне життя. Висувайте сміливі ідеї. Очікувані гроші надійдуть вчасно. Не відкладайте похід по крамницях. Віддайте частину заробленого на благодійність.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Тривоги відступлять. Визначтеся з бажаннями. Проводьте більше часу у сімейному колі. Випадкова зустріч стане початком бурхливого роману.

2023-й – рік Кролика. Астрологиня розповіла, коли краще одружуватися і народжувати дітей.

Зараз ви читаєте новину «Кому середа принесе високі заробітки та шанс змінити життя на краще – гороскоп на 11 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути