субота, 03 червня 2023 10:15

Кому час шукати нове кохання і чекати на освідчення – любовний гороскоп на червень

Кому час шукати нове кохання і чекати на освідчення – любовний гороскоп на червень
Щастя прийде у сім'ї, які цього місяця стануть батьками. Фото: pixabay.com

У червні не зациклюйтеся на невдачах. Скоро настане період процвітання. Успіх чекає на того, хто давно шукає свою половинку. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Частіше відволікайтеся на щось приємне, - говорить астрологиня. – Більше часу приділіть хобі. Насолоджуйтеся всім, що маєте. Щастя прийде у сім'ї, які цього місяця стануть батьками. Народжуватимуться справжні генії. Якщо дуже кортить із кимось посваритися, втікайте з дому. Присвятіть час спорту. Після пробіжки і плавання гарно працюватиме голова. Нове кохання варто шукати Овнам і Козорогам. На освідчення можуть сподіватися Леви, Діви і Скорпіони. Настає ваш зоряний час. Почуватиметеся коханими та жаданими".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Стануть відомими сімейні таємниці. Знайдете відповіді на питання, які турбували роками. Частіше навідуйте літніх родичів. Цінуйте кожну хвилину, проведену з ними.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Можете зневіритися у романтиці і стати цинічним. Відганяйте від себе думки про зраду. Залишайтеся вірним. Не приховуйте нічого від коханих. Тоді напруження у вашому домі не буде.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Здаватиметься, що живете не з тими, кого любите. Бракуватиме уваги і турботи з боку партнера. Відчуття спустошення скоро мине. Не поспішайте розривати стосунки, які маєте. Робіть усе для того, щоб вони перейшли на інший рівень. Розпалити пристрасть у коханих допоможе романтична вечеря та гарна музика.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не ігноруйте можливості знайти свою пару в інтернеті. Стосунки складуться вельми вдало. Залишитеся задоволені результатом.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Бажання комусь допомогти може вилізти боком. Друзі будуть прагматичними. Вам навряд чи вдасться врятувати їх від неприємностей. Не намагайтеся донести до них свої думки, не критикуйте інших.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Ви вимогливі і непоступливі. Переконані, що всі навколо надто вперті, щоб зрозуміти вас. Діалоги з найближчими будуть напружені. Погіршиться самопочуття гіпертоніків і кардіологічних хворих. Стережіться нервових зривів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заспокійливий колір заполонив колекції одягу весна-літо 2023 – фото

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Накриє відчуття безвиході та самотності. Тривалий час ви були в епіцентрі подій. Тепер доведеться взяти паузу і посидіти у тіні. Можете відчути прохолоду у стосунках з коханими. Не поспішайте прощатися з партнерами. Ваші переживання тимчасові. Романтика повернеться після 10 червня.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Ігноруйте пропозиції знайомих знайти вам пару. Свою долю зустрінете самі. Це буде несподівано, але дуже знаково. З цією людиною ходите до одного магазину і живете на одній вулиці.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Годі почувати себе жертвою обставин. У червні маєте шанс звільнитися від тягаря нездорових стосунків і розпочати взаємини, які зроблять вас щасливим.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Засмучуватиме поведінка коханих. Зараз вони приділятимуть менше уваги вам, натомість вимагатимуть, щоб ними захоплювалися. Частіше відволікайтеся на речі та людей, які надихають та піднімають вам настрій.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Поруч з'явиться кохана половинка, яка стане для вас найближчим другом. Триває пора повторної закоханості у чоловіка чи дружину. Часто згадуватимете юність і дитинство. Не дозволяйте ностальгії псувати вам настрій. Почувайтеся щасливими та коханими тут і зараз.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не розкривайте серця колегам, бо станете героєм пліток. На підтримку розраховувати марно. Не шукайте розраду у вині. Вдалий період, аби завести щоденник і писати про все, що відчуваєте. Це допоможе пережити непрості часи і швидко відновити свої сили.

Астрологиня дала фінансовий прогноз на червень. Довідайтеся першими, на які знаки чекають успіхи і перемоги.

Зараз ви читаєте новину «Кому час шукати нове кохання і чекати на освідчення – любовний гороскоп на червень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути