вівторок, 13 липня 2010 14:50

Колишній в"язень вбив родича через борщ

Колишній в"язень вбив родича через борщ

На Київщині в Васильківському районі 38-річний чоловік вбив брата своєї дружини через жінок та їхній борщ. Удар кухонним ножем прийшовся прямо в серце. Потерпілий 54-річний Андрій за годину помер в міській лікарні.

Про це повідомила прес-служба МВС України в Київській області.

Сімейна драма трапилася в селі Бугаївка. Домівка, що залишилася сестрі й братові від батьків, неодноразово потерпала від сварок. У кожного – своя сім"я. Дві господині і два господаря ну ніяк не могли встановити між собою першість. Черговий скандал після розпитої пляшки між чоловіками виник через… борщ. "Твоя дружина зовсім не займається господарством, а як їсти, то до столу - всі", - постійно стверджував шурин молодшому братові своєї жінки. Ще кілька подібних фраз у бік рідні, і ображений чоловік схопив зі столу ніж і кинувся на свого родича.

З місця події він тікати не став і у скоєному зізнався. Як з"ясувалося, чоловік близько півроку тому вийшов з в"язниці, де відбував покарання за вбивство людини. Наразі працівники Васильківського міськвідділу міліції порушили проти чоловіка кримінальну справу. На затриманого чекає до 15 років позбавлення волі.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Колишній в"язень вбив родича через борщ ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути