субота, 24 вересня 2022 06:00

Коли краще іти до перукаря і шукати нову роботу – гороскоп на 24-25 вересня

Коли краще іти до перукаря і шукати нову роботу – гороскоп на 24-25 вересня
Турбуватиме безсоння. Підвищується внутрішня тривожність. Фото: pixabay.com

24-25 вересня займіться прибиранням у домі й саді. Повикидайте мотлох з хати. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Дні напередодні молодика не сприятимуть оптимістичному настрою, - говорить астрологиня. – Турбуватиме безсоння. Підвищується внутрішня тривожність. Погано почуватимуться схильні до депресивних станів люди. Швидко наставатиме втома. Добре подумайте, перш ніж давати обіцянки. Обставини завадять вам дотриматися слова. Проведіть ці дні з приємними для вас людьми. Нову зачіску робіть у суботу. У неділю не змінюйте нічого у своїй зовнішності, бо тільки нашкодите. Пошуки нової роботі відкладіть на жовтень".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Поруч завжди буде той, хто підтримує і надихає. Усе вдасться, бо маєте гарних покровителів. Важко буде лише домовитися з керівництвом. Просити про підвищення не варто, як і подавати заяву до суду чи оформляти спадщину.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Гарно працюватиме пам'ять. Продовжуйте вчити іноземні мови. Вирушайте у подорож Україною, досліджуйте місця, де народилися предки. Найбільше встигнуть ті, хто поруч мають людину, яка надихає.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не будьте надто нав'язливими у стосунках. Вам кортить романтики. Коханих влаштовує вечір, проведений на дивані перед телевізором. Подивіть разом сімейну комедію.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не йдіть всупереч переконанням. Серцем відчуватимете більше, ніж ті, хто довіряє тільки розуму. Якщо хочете розібратися у стосунках з другом чи коханим, розпочніть розмову першими. Інакше так і не зрозумієте, чому вони уникають зустрічі.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Будьте обережні з обіцянками і власними бажаннями. Не сваріться з батьками та коханими. Горніться до тих, кого любите. Не зловживайте енергетиками та кавою, щоб не спровкувати гіпертонічний криз.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не шукайте заміну коханій людині. Після зустрічі з колишніми партнерами нахлинуть старі почуття. Не давайте їм шансу знову завдати вам болю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи буде цьогорічна зима суворою – синоптики зробили прогноз

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Одноманітність дратуватиме. Хотітиметься змін, тому затієте ремонт чи перестановку меблів у квартирі. Заробіток зростає, та нагадають про себе борги. Ще одна робота зараз стала б у нагоді.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Романтичний настрій у вихідні підштовхне до рішучих кроків. Освідчуйтеся, переїжджайте жити до коханих. Вдалий час для весіль. Вінчатися будуть пари, які одружилися багато років тому, але живуть без церковного шлюбу. Плануйте поповнення у родині.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Вдасться завойовуйте прихильність тих, хто давно подобається. На першому побаченні зумієте справити враження. Швидко скинути зайві кілограми допоможуть ранкові пробіжки.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Покращити стосунки з коханими поки не вдасться. Сварки спалахуватимуть через низькі заробітки. Стримуйте у собі азарт покупця. Не ведіться на акції та рекламу. Пам'ятайте: безкоштовний тільки сир у мишоловці.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Дратуватиме, що коханим від вас треба тільки гроші. Вони активно розпоряджатимуться сімейним кошторисом. Забагато витрачатимуть на одяг та аксесуари. На комунальні послуги коштів забракне. Залишайтеся терплячими.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Почуватиметеся щасливчиком. Буде достатньо сил та енергії. Втілюйте у життя свої плани та мрії. У вихідні зустрінете цікавих людей.

В Україні вихідними очікується прохолодна погода. Синоптики розповіли, де чекати заморозків.

Зараз ви читаєте новину «Коли краще іти до перукаря і шукати нову роботу – гороскоп на 24-25 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути