вівторок, 16 вересня 2008 12:37

Кокойти відмінив оплату комунальних послуг в Південній Осетії

Кокойти відмінив оплату комунальних послуг в Південній Осетії

Президент Південної Осетії Едуард Кокойти відмінив оплату комунальних, медичних, освітніх та транспортних послуг в республіці до кінця 2008 року, повідомляє "Интерфакс".

Республіканський Ощадбанк раніше пообіцяв, що ті, хто втратив будинки, отримають по 50 тисяч рублів компенсацій.

Раніше повідомлялося, що в Цхінвалі повністю відновлено електропостачання та телефонний зв"язок і завершуються роботи з відновлення водопостачання та газопостачання.

З 12 серпня, коли Росія офіційно завершила "операцію з примусу Грузії до миру", до Південної Осетії повернулися, за даними російського Міністерства з надзвичайних ситуацій, майже 33 тисячі біженців. 167 осіб, зокрема 17 дітей, залишаються в лікарнях.

У Цхінвалі залишилося п"ять пунктів тимчасового розміщення біженців більш ніж на 2 тисячі місць.

МНС доставило до Південної Осетії шкільне устаткування, зокрема комп"ютери для класів, а також більше 11 тисяч тонн інших гуманітарних вантажів.

За оцінками південноосетинського уряду, збиток від грузинської операції проти республіки, що почалася 8 серпня й була перервана втручанням російських озброєних сил, склав близько мільярда доларів. Уряд Росії вже вирішив виділити більше 6 мільярдів рублів з федерального бюджету на відновлення республіки. Окремі об"єкти в Цхінвалі та інших населених пунктах Південної Осетії відновлюються на кошти різних російських регіонів, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Кокойти відмінив оплату комунальних послуг в Південній Осетії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути