Ексклюзиви
неділя, 09 липня 2023 07:00

Кохання, гроші та нові можливості – для яких знаків ці вихідні стануть особливими

Кохання, гроші та нові можливості – для яких знаків ці вихідні стануть особливими
Більше часу приділіть догляду за тілом. Можна розпочати курс масажу. Фото: pixabay.com

8-9 липня проведіть більше часу в колі родини. Виїжджайте на природу, подалі від міського шуму.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Ваше майбутнє залежить від того, як проведете ці вихідні, - говорить астрологиня. – Якщо лежатимете на дивані, наступні п'ять місяців доведеться викручуватися на заробленому раніше. Хто з головою порине в роботу, збиратиме гарні врожаї. У суботу люди потребуватимуть тиші, спокою, родинного затишку. Неділя буде днем підвищеної активності. Враховуйте це під час планування вихідних. Займіться хатніми справами в суботу. Більше часу приділіть догляду за тілом. Можна розпочати курс масажу. Вдалий день для знайомства з майбутніми родичами. У неділю не сидітиметься на одному місці. Виникає потреба щось перебудувати або просто змінити. Дійте. Саме неділя сприятиме подорожнім і шукачам пригод. Особливими ці вихідні стануть для Раків, Овнів, Дів і Козорогів. Вдасться зустріти свою половинку, знайти цікаву роботу і розв'язати питання, які не давали спокою кілька місяців. Будьте сміливими. Не відкладайте на завтра те, що можна зробити сьогодні".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Вихідні не годяться для початку чогось нового. Позбавляйтеся старих проблем. Завершуйте раніше розпочаті справи. Подбайте про погашення заборгованості.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Ці дні випробовуватимуть стосунки на міцність. Дрібні негаразди провокуватимуть до сварки. Слідкуйте за своїм язиком. Сказане назад не повернеш. Як і приязні стосунки.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Слова мало вартуватимуть цього дня. Люди не довірятимуть отриманій інформації. Не намагайтеся когось переконати. Доводьте свою правоту конкретними справами. Побачення плануйте на суботу. Легко буде знайти людину, яку розумітимете з пів слова.

Рак (22 червня – 22 липня)

Грошей у кишені стане більше, якщо навчитеся відстоювати свої фінансові інтереси. Таланитиме тим, хто вміє швидко змінювати плани і не жалкує про невдачі. Уникайте сварок із сусідами. Помиритися буде важко, вони можуть дошкуляти.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Займайтеся тими справами, на яких ви найкраще розумієтеся. Заробітки зростуть. Зміна місця роботи не принесе бажаних результатів. Не спізнюйтеся на побачення і ділові переговори.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Працюватиме закон бумеранга. Що ти зробиш для людей, те й люди повертатимуть тобі. Знаходьте час для творчості. Народжені цього дня ідеї будуть цікавими, але потребуватимуть перевірки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому та що готує найприбутковіший тиждень літа – гороскоп на 3-9 липня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Фізична робота приноситиме результати й задоволення. Приділіть час прибиранню й наведенню ладу на робочому столі, в документах, своїх речах. Це допоможе знайти річ, яку вважали втраченою.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Зачекайте із покупками. Придбані товари не задовольнятимуть своєю якістю. Зате в особистому житті пощастить. Завоювати серце коханих буде просто. Залишайтеся собою. Зараз ви здатні причарувати будь-кого.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Пропонувати руку і серце коханим краще у неділю. Це період вдалих шлюбів. Відмовтеся від магазинного морозива. Приготуйте його власноруч. Можливі проблеми в інтимній сфері. Не поспішайте до аптеки. Менше нервуйтеся, і пристрасть повернеться.

Козерог (22 грудня – 20 січня)

Коханим важко буде догодити. Вони будуть незадоволені усім навколо. Майте терпіння й поступайтеся в непринципових питаннях. Зняти напругу допоможе прогулянка у парку та шопінг.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Усе складеться на вашу користь. Стукайте і вам відчинять. Бажайте - і мрії здійсняться. Поруч будуть надійні консультанти - адвокати, лікарі. Довіртеся їхнім порадам.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Годі згадувати коханим старі образи. Миріться самотужки і не розповідайте про сварку батькам. Не сидіть під кондиціонером. Майте під рукою вушні каплі. Нагадає про себе отит.

Липень – місяць побачень і суперуспішних знайомств. Друзі намагатимуться звести вас з кимось. Не пручайтеся. Це буде гідна та цікава кандидатура. Астрологиня розповіла, кому середина літа подарує справжнє кохання.

Зараз ви читаєте новину «Кохання, гроші та нові можливості – для яких знаків ці вихідні стануть особливими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути