Ексклюзиви
субота, 14 січня 2023 06:00

Кого середина зими зробить багатим та успішним – гороскоп на 14-15 січня

Кого середина зими зробить багатим та успішним – гороскоп на 14-15 січня
Добре вестимуться справи у тих, хто не переймається через дрібниці. Фото: pixabay.com

14-15 січня ваші плани можуть зіпсувати непрохані гості. Присвятіть час далеким родичам і старим друзям. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Добре вестимуться справи у тих, хто не переймається через дрібниці, - говорить астрологиня. – Це особливо вдалі дні для оптимістів. Вірте в те, що все на краще. Так воно й буде. У суботу варто завітати до перукарні. Майстер працюватиме натхненно. Нова зачіска личитиме вам. Задовольняйте свої бажання. Особливо якщо немає причини відмовляти собі у цьому. Швидко наставатиме втома. Тому не варто планувати виснажливої роботи. Придбати домашнього улюбленця краще в суботу. Наближаємося до екватора зими. Стрільців та Терезів середина зими зробить успішними. Скорпіони та Козероги розбагатіють та зустрінуть нове кохання".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Це день мексиканських пристрастей. Вируватимуть ревнощі і бажання помститися. Багатьох доведеться втішати і заспокоювати. Зачекайте з переїздом. Нова квартира вам навряд чи сподобається.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Прискіпливе ставлення з боку начальства набридне. Здаватиметься, що вас хочуть вижити із колективу. Залишайтеся собою і працюйте не покладаючи рук. Ставлення зміниться після вихідних.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не варто виставляти на продаж власні речі. Продасте їх зі збитком і скоро пошкодуєте про це. Відмовтеся від пошуку романтичних пригод. Стосунки зіпсуються через недовіру і постійні образи.

Рак (22 червня – 22 липня)

Минає тиждень помилок і розчарувань. Гроші надходитимуть вчасно. Не поспішайте витрачати усе і одразу. Від деяких покупок краще відмовитися. Життя зводитиме з людьми, які скоро стануть у нагоді. Візит до стоматолога плануйте на суботу.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Одноманітність набридне. Годі шкодувати за втратами. Має пройти час, щоб зрозуміти: від цього більше користі, ніж шкоди. Досить переїдати. Переслідуватиме важкість у шлунку. Замініть м'ясні страви на рибні.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Зараз не час проявляти ініціативу. Перечекайте і обдумуйте, як втілити у життя плани. Не варто відкладати навчання. Зі зміною місця роботи зачекайте до весни. Конфліктів із колегами важко буде уникнути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які три знаки мають шанс розбагатіти – фінансовий гороскоп на 2023 рік

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Внутрішня тривожність не даватиме спокою і відіб'ється на працездатності. Довірятимете людям, які на це не заслуговують. Ходитимете по колу від однієї проблеми до іншої. Не нав'язуйте своєї допомоги тим, хто хоче уникнути вашого контролю.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не засмучуйтеся, якщо вашими ідеями скористалися інші. Вони на цьому заробити не зможуть. Ви ж задумаєте ще кращі фінансово вигідні проєкти. Зосередьте увагу на справах сімейних. Не варто змінювати партнера і шукати пригод на стороні.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Нові романтичні пригоди задоволення не принесуть. Пам'ятайте: не все те золото, що блищить. Не поспішайте із вибором. Пустіть на самоплив стосунки, які давно зайшли у глухий кут. Утримайтеся від грошових переказів.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Самостійно обирайте, чим далі займатися і з ким розпочинати стосунки. Не слухайте намовлянь. Досить витрачати свій час на події і речі, які цього не варті. Проводьте вихідні з рідними. Зводіть дітей на гірки, покатайтеся разом на роликах.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Життя дарує масу шансів. Не скористаються ними тільки ледачі. У неділю стежте за своїм майном. Знайомства в соцмережах принесуть багато клопоту. Зміна зачіски піде вам на користь.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Для вас важливо чути компліменти щодня. Та чи варто довіряти кожному новому знайомому? Заробітки зростають. Відмовтеся від купівлі товарів у кредит. Придбайте нові одяг і взуття.

Астрологиня здивувала любовним гороскопом на січень. Нове кохання у соцмережах зустрінуть Тельці, Діви й Стрільці. Вдало вийти заміж зможуть Овни, Терези й Близнюки.

Зараз ви читаєте новину «Кого середина зими зробить багатим та успішним – гороскоп на 14-15 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути