неділя, 08 січня 2023 23:10

Кому вдасться вдало вийти заміж і знайти кохання в соцмережах – любовний гороскоп на січень

Кому вдасться вдало вийти заміж і знайти кохання в соцмережах – любовний гороскоп на січень
Вдало вийти заміж зможуть Овни, Терези і Близнюки. Фото: pixabay.com

У січні будьте максимально відвертими з коханими. Чутки, таємниці й брехня вилізуть боком. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Уникайте зради, службових романів та брехні, – говорить астрологиня. – Почуватиметеся ніяково, якщо приховуватимете щось від близьких. Рано чи пізно таємниця стане відомою. Але відновити довіру рідних вдасться не одразу. Світло вимикатимуть, але це не зможе зруйнувати атмосферу свята. Будьте поруч з найдорожчими людьми. Не вигадуйте того, чого нема. Не звинувачуйте коханих у тому, чого вони не робили. Не надсилайте їм інтимні фото. Знімки випадково побачать їхні колеги. Нове кохання у соцмережах зустрінуть Тельці, Діви й Стрільці. Вдало вийти заміж зможуть Овни, Терези й Близнюки. Пари, які багато років живуть у шлюбі, відчують неабиякий потяг одне до одного".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Кохані ображатимуться через дрібниці. Ви зумієте заспокоїти їх. Повертатимуться люди, які раніше пішли з вашого життя. Це завдасть достатньо тривоги. Недаремно уникатимете зустрічі з ними.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Враховуйте особливості характеру коханих. Не будьте надто вимогливими, коли вони потерпають від дефіциту уваги.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

З близькими діалог не складеться. Ви хотітимете одного, вони – абсолютно іншого. Не час витягувати коханих у кіно. Прислухайтеся до їхніх бажань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гроші, кохання і перемогу – кому й що принесе 2023 рік

Рак (22 червня – 22 липня)

Частіше обіймайте коханих, кажіть дітям, як сильно їх любите. Ваше самопочуття залежить від атмосфери вдома. Якщо відчуваєте, що складно спілкуватися з людьми, заведіть домашнього улюбленця. Він додасть позитивних емоцій. Не втручайтеся у справи родичів. Це переросте у серйозний конфлікт.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не створюйте собі кумирів. У цей час більшість людей зірвуть маски. Помітимо, хто є хто насправді. Розчаруєтеся в улюблених лікарях, вчителях і наставниках. Змінюватимуться смаки. Те, що раніше подобалося, раптом стане нецікавим. Це не привід кидати коханих і шукати стосунків на стороні.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Уникайте брехні й пліток, щоб вашому іміджу нічого не загрожувало. Важко буде опиратися стресу. Розмова з коханими може закінчитися плачем. Відчуєте підтримку батьків і дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астрологиня порадила, коли найкраще йти до перукарні перед Новим роком – гороскоп на 28 грудня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Ви надто імпульсивні. Поспішатимете настільки, що пропускатимете найважливіше. Не забувайте про дні народження батьків і дітей. Насолоджуйтеся життям і відганяйте від себе погані думки. У вас надійний тил.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Наодинці сумуватимете, а в компанії з друзями дратуватиметеся. Вас непокоїтиме, що всі засмучені й малоініціативні. Обміняйтеся з коханими сексуальними фантазіями. Це урізноманітнить інтимне життя. Після 10 січня легко буде завагітніти.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Хотітиметься спокою, а в домі буде забагато гостей. Не уникайте спілкування з дітьми, щоб вони не віддалилися від вас. Натхнення повернеться. Згадаєте дитинство. Поїдьте до батьків. Це надихатиме.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для кого 2023 рік розпочнеться з небаченого успіху та високих заробітків – фінансовий гороскоп на січень

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Рідні намагатимуться тиснути на вас, особливо на ваш вибір в особистому житті. Стережіться нав'язливих співбесідників. Не дозволяйте батькам робити вибір за вас. Партнера, роботу й місце навчання обирайте самостійно.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Закохуватиметеся у недостойних партнерів. Через це про вас пліткуватимуть. Вчіться розуміти й пробачати. Не будьте для рідних контролерами. Не поводьтеся так, ніби це ваші підлеглі. Цінуйте особистий простір тих, кого любите.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Романтичні поривання будуть оманливими. Вибір робитимете серцем, а не головою. Думайте, перш ніж запропонувати комусь жити разом. Цивільні шлюби швидко розчарують.

Астрологиня приголомшила прогнозом на 2023 рік. Довідайтеся першими, які знаки зодіаку відчують себе справжніми щасливчика.

Зараз ви читаєте новину «Кому вдасться вдало вийти заміж і знайти кохання в соцмережах – любовний гороскоп на січень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути