понеділок, 21 листопада 2022 06:00

Кого цей день змусить повірити в дива – гороскоп на 21 листопада

Кого цей день змусить повірити в дива – гороскоп на 21 листопада
Вам щаститиме на кожному кроці. Не бійтеся і впевнено йдіть до своєї мети. Фото: pixabay.com

21 листопада важко буде зосереджувати увагу на роботі. Швидко наставатиме втома. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Понеділок підтвердить репутацію важкого дня, - говорить астрологиня Олена Максимова. – Спостерігатиметься низька працездатність. Цей день не підходить для початку нових справ. Губитимуться речі. Виникатимуть проблеми з транспортом. Організм потребуватиме відпочинку. Скоротіть список справ до мінімуму. Не варто починати нового курсу лікування. Поставлені діагнози виявляться помилковими. Непростий час для керівників різних рівнів. Буде прийнято багато помилкових рішень. Тельців, Дів і Водоліїв цей день змусить повірити у дива. Вам щаститиме на кожному кроці. Не бійтеся і впевнено йдіть до своєї мети".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Якщо хочете чогось досягти, доведеться прокидатися раніше і працювати удвічі більше. Аби уникнути аварійних ситуацій, винесіть на смітник зіпсовану техніку. Вчасно віддайте у ремонт зламані чайники і кавоварки.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Почуваєтеся піднесено. Вдаватиметься робота, на яку бракувало сили. Не забувайте про нащадків. Дайте дітям вдосталь уваги, аби не втратити їхню довіру.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Відмовтеся від придбання побутової техніки. Утримуйте певну дистанцію під час спілкування із сусідами. Тоді їхні проблеми не стануть вашими.

Рак (22 червня – 22 липня)

Треба відпочити і відкласти роботу на другий план. Руку і серце краще пропонувати у вівторок. Знайомте коханих зі своєю ріднею. Залишайтеся терплячими і ніжними з дітьми. Якщо хочете схуднути, відмовтеся від перекусів перед сном.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Подарунків долі годі очікувати. Лише мудра фінансова політика допоможе вийти зі скрутного становища. Працьовиті шукають можливості, ледачі – причини.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Робочі проблеми залишайте за порогом дому. Кохані втомилися від вашого бурчання. Не перетворюйтеся на енергетичних вампірів. Цінуйте те, що маєте. Вдаватиметься усе, що зробите своїми руками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ожеледиця і значний мокрий сніг: прогноз погоди на 21 листопада

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не заздріть чужим перемогам. Придивіться, чого і в який спосіб досягають успішні знайомі. Це вдалий час для самовдосконалення. Повернуть зарплату, яку затримали. Не соромтеся відстоювати свої фінансові інтереси.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Кращого моменту годі чекати. Вдаватиметься абсолютно все. Щодня надходитимуть нові пропозиції. Не заробить тільки ледащо. Не виставляйте свої речі на продаж, бо підуть за безцінь. Контролюйте свої слова, якщо хочете зберегти гарні взаємини зі свекрами чи тестями.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Заощадження довірте партнеру. Ви охоче тринькатимете гроші, хоч нічого путнього не придбаєте.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Не варто самостійно ремонтувати техніку. Після вас проблему не вдасться залагодити навіть висококваліфікованим майстрам. Краще одразу здайте у ремонт поламані телевізор, смартфон чи холодильник. Розпочинати нові стосунки не треба. Партнери поводитимуться самозакохано.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Робіть те, що подобається. Ігноруйте чужі настанови. Не варто купувати житло та позичати гроші. Чудовий час для листування. Гарних партнерів вдасться знайти у соцмережах. Працездатність знижується у погано провітрюваних приміщеннях.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Починається спокійний та енергійний тиждень. Надто багато змін відбудеться у сфері фінансів. Стежте за курсом валют. Гарні плоди принесе налагоджений бізнес. Щасливчиками себе відчують ті, хто любить планувати.

21 листопада віруючі вшановують пам'ять Архистратига Михаїла - "Небесного воїна". Церковна назва цього свята - Собор Архістратига Михаїла та інших Небесних сил безтілесних (в церковному розумінні - ангелів і Архангелів). Цей святий - покровитель Києва, української столиці.

Зараз ви читаєте новину «Кого цей день змусить повірити в дива – гороскоп на 21 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути