Ексклюзиви
пʼятниця, 14 квітня 2023 06:00

Кого цей день змусить повірити у диво – гороскоп на 14 квітня

Кого цей день змусить повірити у диво – гороскоп на 14 квітня
Про докорінні зміни в особистому житті чи на роботі думати не варто. Попереду сезон затемнень. Фото: pixabay.com

14 квітня доля усміхнеться працелюбним. Ставте перед собою високі цілі. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Неспішність і поміркованість допоможуть уникнути проблем цього дня, - говорить астрологиня. – Намагайтеся завершувати всі поточні справи. Не допускайте заборгованості. Добре розраховуйте свої витрати на найближчі два-три тижні. Не витрачайте час на порожні балачки. Про докорінні зміни в особистому житті чи на роботі думати не варто. Попереду сезон затемнень. Є ризик припуститися фатальної помилки. Добре налагоджений бізнес працюватиме стабільно. Запуск нових проєктів краще планувати на початок травня. Вдалий час для придбання чи продажу об'єктів нерухомості. Але брати іпотечний кредит не слід. Виникатимуть проблеми з його погашенням. Швидко наставатиме втома. Більше відпочивайте протягом дня. Тельців, Терезів і Водоліїв цей день змусить повірити у диво. Ваше життя дивовижним чином зміниться на краще".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Життя відвертатиме від того, що не потрібно. Тому не засмучуйтеся, якщо деякі плани не вдасться втілити. Довіртеся долі. У вихідні з'являться сили, повернетеся до справ, у яких вам немає рівні.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Фінансова криза не дозволить жити, як звикли. Доведеться економити. Непокоїтимуть дзвінки від учителів. Муситимете шукати репетиторів і підтягувати успішність дітей у школі. Бережіть ноги від травм. Носіть зручне і тепле взуття. Багатьох турбуватиме високий тиск і запаморочення. Більше часу проводьте на свіжому повітрі.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Займіться генеральним прибиранням. Це допоможе очистити не тільки простір навколо себе, але й думки. Постійно перебуватимете в напрузі. Частину заробітку віддасте на оплату комунальних послуг. Доведеться гасити кредити та позичати гроші родичам. Гіпертоніки потерпатимуть від зміни погоди.

Рак (22 червня - 22 липня)

Не варто купувати квартиру чи авто. Це не покращить життя, а стане проблемою надовго. Уникайте суперечок із батьками. Годі шукати винних у своїх невдачах. Тільки вам під силу зміни усе на краще.

Лев (23 липня - 23 серпня)

В особистому житті все налагодиться, якщо не вимагатимете від коханих звіту, де вони та що роблять. Цього дня вдало проходитимуть поїздки. Відчуватимете наслідки авітамінозу. Висипайтеся, їжте більше фруктів та овочів.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Вихід зі скрути намітиться увечері. Не обіцяйте комусь фінансової підтримки. Це похитне вашу платоспроможність. Купівлю одягу відкладіть до наступного тижня. Може повернутися друг, із яким розірвали стосунки багато років тому. Довіряти йому навряд чи варто. Пам'ятайте, люди не змінюються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До кого липнутимуть гроші та цікаві посади – фінансовий гороскоп на квітень

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Відмовтеся від придбання техніки у кредит. Не варто розсилати резюме та проходити співбесіди на нову посаду. Конкуренти випередять вас. Знайомство в інтернеті розчарує. Відмовтеся від чипсів. Надокучатиме біль у нирках.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Не бійтеся відвертих розмов із дітьми. Маєте що сказати одне одному. Коли щось не вдається, сприймайте це з гумором. Купіть новий матрац. Подбайте, щоб спині було зручно.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Відмовтеся від іпотеки. Це стане серйозним випробуванням для сімейного бюджету. Не намагайтеся перевиховати родичів. Годі реагувати на їхні провокації. Не набирайте на себе зайві обов'язки. Грошей побільшає, якщо не змінюватимете вид діяльності.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Знайомі захочуть посперечатися. Будьте мудрі й уникайте бесід, які мають усі шанси закінчитися сваркою. Не варто починати новий курс ін'єкцій і робити татуювання.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Щоб удача не відвернулася, менше розповідайте, що запланували й чого досягли. Допомагайте тим, хто просить. Добро повернеться до вас. Розігрівайте тіло перед початком тренувань.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Матимете користь від усього, що відбувається навколо. Доки одних звільнятимуть, вам запропонують підвищення посади й зарплати.

Астрологиня здивувала прогнозом на тиждень з 10 по 16 квітня. Вона назвала знаки, які почуватимуться улюбленцями долі.

Зараз ви читаєте новину «Кого цей день змусить повірити у диво – гороскоп на 14 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути