субота, 29 жовтня 2022 10:01

Клієнти sportbank перевели ЗСУ 5 млн грн - інвестор банку та акціонер Parimatch Никита Ізмайлов

  Никита Ізмайлов: "За допомогою розділу «Благодійність» наші клієнти зробили донатів на 5 млн грн тільки за пів року". Фото: Обозреватель
Никита Ізмайлов: "За допомогою розділу «Благодійність» наші клієнти зробили донатів на 5 млн грн тільки за пів року". Фото: Обозреватель

Допомога вкладників необанку sportbank українській армії за 6 місяців склала 5 млн грн. Для спрощення та поширення допомоги ЗСУ sportbank запустив функцію спільного збору коштів. Зі свого боку бренд Parimatch придбав для ЗСУ 27 розвідувальних дронів на 8 млн грн. Про це йдеться на сторінці Никити Ізмайлова у Facebook та повідомленні компанії Паріматч.

"9 жовтня sportbank виповнилося три роки. На сьогодні ми обслуговуємо пів мільйона клієнтів. Через наш додаток здійснили 10 млн P2P-переказів на суму 10 млрд грн. Наш рахунок "Рюкзак" відкрили 100 тисяч клієнтів на загальну суму у 100 млн грн. А нещодавно запущений депозит Boooster вже має 15 тисяч клієнтів приблизно на таку ж суму в 100 млн грн. За допомогою розділу "Благодійність" наші клієнти зробили донатів на 5 млн грн тільки за пів року. І ми далі продовжуватимемо бігти свій марафон! Кожен на своєму фронті", - написав Никита Ізмайлов.

Зі свого боку, згідно з повідомленням бренду Паріматч, компанія забезпечила різні підрозділи ЗСУ 27 розвідувальними дронами, призначеними для виконання важливих оперативних завдань, на загальну суму у 8 млн грн. Про це повідомила Наталія Гілевич, CEO Parimatch Ukraine.

"За останні вісім місяців БПЛА стали "очима" наших захисників і надійним джерелом інформації щодо театру бойових дій. Саме розуміння реальної поточної ситуації сприяє швидким і злагодженим діям різних підрозділів ЗСУ. Чим більше такої технологічної підтримки отримуватиме армія, тим швидше зможе наближати омріяну перемогу", – наголосила Гілевич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ повідомили переможні новини з південного фронту

Крім того, як зазначив Никита Ізмайлов, sportbank нещодавно запустив новий сервіс спільного збору коштів на потреби ЗСУ, який дозволяє приймати кошти без комісії від різних фінансових установ. Про це йдеться у повідомленні необанку на офіційній сторінці у Facebook.

"Цей день настав. Оголошуємо збір. Спільний збір від sportbank. Відтепер спільно збирати кошти стане значно простіше! Адже нова функція дозволяє зробити відкритий збір як серед клієнтів sportbank, так і тих, хто не є клієнтами банку. Для цього достатньо поділитися посиланням у месенджерах чи соцмережах. Переходь на головному екрані у розділ "Інші платежі", далі – кнопка "Спільний збір коштів". Тисни на кнопку "Створити збір" і ділись посиланням збору. Допоможемо ЗСУ робити більше бавовни", - зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, Никита Ізмайлов став одним з найбільших донорів інноваційного проекту благодійного фонду U-Hero, в межах якого у різних містах України була розгорнута система лазерних тирів – мультимедійних платформ для тренування бійців ЗСУ. За допомогою цих платформ бійці отримали змогу безпечно та ефективно опанувати основи володіння більшістю видів легкого та важкого озброєння.

Держава ж, за підрахунками ініціаторів проєкту, заощадила на навчанні лише гранатометників близько €32 млн євро. Водночас благодійники витратили на проєкт вже близько $700 тис. і продовжують його розвивати. Тири вже відкрили у Дніпрі, Львові, Білій Церкві, Києві, Харкові, Полтаві. Наступні міста, де найближчим часом з'являться тренувальні комплекси, – Одеса, Миколаїв, Рівне та Суми.

Никита Ізмайлов — український інвестор, банкір, засновник профільного фінтех-фонду N1. До портфелю фонду N1 входять необанк sportbank, платіжна система Asquad, стартап з технологією Tap to phone Transenix та інші фінтех-проєкти. З 2012 по 2016 рік Ізмайлов обіймав посаду фінансового директора PMBL (Parimatch), згодом став акціонером Parimatch.

Зараз ви читаєте новину «Клієнти sportbank перевели ЗСУ 5 млн грн - інвестор банку та акціонер Parimatch Никита Ізмайлов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути