вівторок, 31 січня 2012 12:58

Київські школи закриють з 1 лютого через сильні морози

Київські школи закриють з 1 лютого через сильні морози

З завтрашнього дня, з 1 лютого 2012 року, у столичних школярів, студентів училищ та технікумів, а також комунальних ВНЗ I-II рівнів акредитації починаються вимушені канікули. Тимчасове припинення навчання в освітніх закладах оголосили у зв'язку з сильним зниженням температури в Києві. Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов напередодні підписав відповідне розпорядження, повідомляє прес-служба КМДА.

За прогнозами Гідрометцентру, вже в середу показники термометрів сягнуть -28 градусів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Донецькій області мороз убив 37 людей

"Нам природа влаштувала іспит, який ми обов'язково повинні витримати і здати з позитивною оцінкою. Тільки-но завершилися снігопади, як вдарили морози. Давно вже не було такого, щоб температура знижувалася до -28 градусів за Цельсієм. Тому ми змушені будемо відпустити всіх наших дітей зі шкіл та ПТУ, і вони будуть відпочивати щонайменше до понеділка", - повідомив Попов у прямому ефірі столичного телеканалу "Київ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Хмельницькому закривають школи через сильний мороз

Згідно з відповідним розпорядженням, уроків у школах не буде до 5 лютого, втім, за словами глави КМДА, якщо морози не спадуть за тиждень - канікули продовжать. У той же час Попов доручив головам районних держадміністрацій протягом цих днів виконати всі необхідні роботи, щоб забезпечити навчальні заклади столиці безперебійним теплом і гарячим водопостачанням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Прикарпатті через сильні морози закрили школи і дитсадки

Нагадаємо, з понеділка, 30 січня, в Івано-Франківській області у зв'язку з морозами скасовано навчання в школах і не будуть працювати дитячі садочки. У Полтаві з понеділка до школи не ходять учні початкових класів, з вівторка - і старшокласники. У Житомирі навчання в школах скасовано з вівторка, 31 січня, по 3 лютого, а у Вінниці - з 30 по 3.

Зараз ви читаєте новину «Київські школи закриють з 1 лютого через сильні морози». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути