Ексклюзиви
вівторок, 06 травня 2008 09:26

Киянка і одеситка стали призерами конкурсу "Міс Росія" (ФОТО)

У минулу суботу 16 мешканок Швейцарії, що мають коріння в Росії і країнах колишнього СРСР, взяли участь в швейцарському конкурсі краси "Міс Росія".

На світський захід в респектабельний готель DolderGrandHotel в Цюріху зібралася елітна публіка: чоловіки в смокінгах і пані в дорогих вечірніх нарядах. Один тільки вхідний квиток на конкурс коштував 290 швейцарських франків. Зняти номер на ніч в готелі можна було за 1750 франків з людини.

Під час першого раунду дівчата виходили на сцену кожна у супроводі учасника останнього конкурсу "Містер Швейцарія". Після цього був показ в бікіні. Оскільки судило жюрі не тільки по зовнішній, але і по внутрішній красі, потім ведучі ставили дівчатам питання про життя.

Під час виступу дівчат на сцені швидко стало ясно, що більшості з них не мають досвіду роботи на подіумі, за винятком росіянки Аріни Міронкиної і українки з Одеси Анастасії Черніченко, які раніше трохи займалися показами. Аріна у результаті стала "Міс шарм". Юля Шнайдер з Києва стала "Міс фотогенічність".

При виборі головної переможниці на звання "Міс Росія" на 40% враховувалися голоси жюрі, на 30% - голоси глядачів і на тих, що залишилися 30% - голоси з інтернету. В результаті переможницею стала 17-річна росіянка Ріта Данілова. Дівчина вже шість з половиною років живе в Цюріху і вивчає графіку. Як приз Ріті дістався модельний контракт на суму 20 тис. франків, повідомляє 20minuten.

Зараз ви читаєте новину «Киянка і одеситка стали призерами конкурсу "Міс Росія" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути