Ексклюзиви
четвер, 21 квітня 2011 09:32

Китайський 3D-порнофільм побив касові збори "Аватару"

Китайський 3D-порнофільм побив касові збори "Аватару"

Перший в історії кінематографу тривимірний порнографічний фільм "Секс і дзен 3D: "Екстремальний екстаз" (3D Sex and Zen: Extreme Ecstasy) побив рекорд "Аватара" Джеймса Кемерона.

Стрічка Стівена Шиу, виробництво якої обійшлося в 3,5 млн доларів, за перші чотири дні показу тільки в Гонконзі зібрала 1,7 млн доларів. Це на кілька десятків тисяч більше, ніж "Аватар".

Слід зазначити, що гонконгський порнофільм, на відміну від "Аватара", отримав третю категорію прокату - подивитися його в кіно можуть лише люди віком 18 років.

За даними місцевих ЗМІ, кінотеатри забиті повністю, незважаючи на те, що ціни на квитки наближаються до 15 доларів, а за місце в залах для приватних переглядів, які орендуються цілими компаніями, доводиться платити понад 20 доларів.

Збір "Сексу і дзену" вдвічі перевищив дохід від колишнього рекордсмена третьої категорії, фільму "Хтивість та обережність".

Фільм користується успіхом і в інших країнах. Так, наприклад, на Тайвані збори за перші три дні показу перевищили півмільйона доларів. Для жителів КНР, де стрічка заборонена, на травневі свята заплановані спеціальні тури в Гонконг.

В основі фільму лежить еротичний роман XVI століття "Молитовний килимок для плотських утіх". Твір Лі Юя розповідає історію хтивого "натураліста", який розлучається з дружиною, щоб знайти себе.

Зараз ви читаєте новину «Китайський 3D-порнофільм побив касові збори "Аватару"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути