середа, 28 квітня 2010 17:33

Китайці знімуть свій "Аватар" з русалками і Ольгою Куриленко

Китайці знімуть свій "Аватар" з русалками і Ольгою Куриленко

Китай збирається перевершити успіх "Аватару", створивши за допомогою голлівудських фахівців і власних коштів наймасштабніший в історії країни 3D-фільм "Імперії безодні". Головну героїню картини - королеву русалок зіграє Ольга Куриленко

Напередодні під час презентації поки ще не завершеної картини один з її режисерів Майкл Френч заявив, що "в Китаї існує величезний кінобізнес, і сьогодні ми починаємо усвідомлювати його можливості". Дійсно, масштаб зйомок, розпочатих ще восени минулого року, вражає. Чотирьохсерійна епопея, бюджет тільки першого фільму якої склав 100 мільйонів доларів, буде показана по всьому світу. Перша серія буде завершена до кінця 2010 року. А ось дата світової прем'єри поки невідома.

Китайці вже наполягають, що в порівнянні з "Аватаром" Джеймса Кемерона їхній проект набагато цікавіше і глибше.

"Імперії безодні" - історія про те, як наділений "містичними силами" давньогрецький юнак на ім'я Атлас, якого грає театральний актор Стів Полайтс, рятуючи свого батька, потрапляє в підводний світ - світ русалок і підводних чудовиськ, де і розгортаються основні події картини.

Головну героїню картини грає Ольга Куриленко. За її словами, грати в 3D-картині - це "абсолютно по-іншому". "Це важко в тому сенсі, що дуже багато речей робляться окремо, без партнерів в кадрі - все відбувається не як у житті, а знімається по шматках. Для тих, хто звик зніматися в звичайному кіно, дуже складно зрозуміти, як усе робиться, абсолютно інша техніка та методи ", - розповіла актриса.

"Для мене це просто цікавий досвід, нічого не значущий для акторської кар'єри", - вважає Куриленко. Щодня знімальний день починається для неї з 4-6 годин гриму. Китайські майстри працюють не тільки з обличчям актриси, але і з її тілом. Частину костюма становить бодіарт, видимі в кадрі частини тіла актриси розписують сріблястими фарбами, щоб відтворити образ риб'ячої шкіри. Зйомки повинні продовжитися ще трохи більше місяця, після чого почнеться робота комп'ютерних графіків.

РИА-Новости, NEWSru
Зараз ви читаєте новину «Китайці знімуть свій "Аватар" з русалками і Ольгою Куриленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути