пʼятниця, 09 лютого 2018 14:25

Кирилу Хорту з ДЦП потрібна допомога на лікування і опору для повзання

Автор: Фото надане Олександрою Савченко
  6-річний Кирило Хорт має ДЦП і епілепсію. Хлопчику потрібна реабілітація
6-річний Кирило Хорт має ДЦП і епілепсію. Хлопчику потрібна реабілітація

6-річний Кирило Хорт з Краснограда Харківської області має ДЦП. Щороку дитина має проходити щонайменше по п'ять реабілітацій. Перед Новим роком додалася епілепсія. Потрібна допомога на лікування і на пристрій для повзання.

"Причина ДЦП у сина - родова травма. В день пологів мені не стали робити УЗД. Дитина була двічі обвита пуповиною. Застрягла в тазу. Сина дістали напівмертвим. Після реанімації ми ще три місяці перебували в лікарні. Годувала Кирилку через зонд.

Лікарі пропонували відмовитися від сина. Мовляв, дитину чекає інвалідний візок. Я не розумію, як можна відмовитися від своєї дитини. Ми намагаємося постійно проходити реабілітацію. Були вже покращення. Але перед Новим роком Кирилці стало гірше і додалася епілепсія. Втратив вагу. Треба буде приймати ліки і годувати спеціальною сумішшю. Банка коштує 250 гривень. Її вистачає менше ніж на тиждень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ресторанах і барах будуть збирати гроші на апарат вентиляції легень для новонароджених

В місяць лише на суміш треба буде понад тисячу гривень. Лежати на спині категорично відмовляється. Йому потрібна опора для повзання. Нова коштує 3 тисячі гривень. Я знайшла вживану в хорошому стані, дешевшу на тисячу. Звертаюсь до людей, прийму будь-яку допомогу", - розповіла Gazeta.ua Олександра Савченко.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку – 5168 7573 0075 8622 (Савченко Олександра Вікторівна), контакти бабусі Кирила Ірини Соколки – 0(66) 335 20 35.

Зараз ви читаєте новину «Кирилу Хорту з ДЦП потрібна допомога на лікування і опору для повзання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути