100-літровий казан борщ на столичному Майдані Незалежності з'їдають за 40 хвилин. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів Микола із Вінниці. Він уже тиждень готує їжу для учасників Євромайдану.
"При плюсовій температурі казан борщу варимо півтори години. Його з'їдають за 40 хвилин", — сказав він.
"Щодня варимо не менше 3 казанів борщу і казан кулешу. В неділі, коли був марш мільйонів, знадобилося вісім казанів борщу", - додав він.
Крім традиційного борщу на Майдані учасникам мітингу пропонують скуштувати і козацького кулешу. Його пан Микола готує за старовинним рецептом.
"Рецепт дістався мені від мого прадіда. На таку велику кількість людей ніколи не готував. Для приготування 100 літрів кулешу кількість інгредієнтів допомагала розрахувати дружина", - розповів чоловік.
"Страви, які готую, подобаються усім. Як поїдять, люди підходять і дякують. Кажуть, що нічого смачнішого ніколи не їли", - додав він.
Коментарі
8