вівторок, 01 лютого 2011 17:15

Канатоходець пройшовся по тросу на висоті трьох кілометрів (ФОТО)
5

Житель Швейцарії Фредді Нок пройшовся по дроту, по якому курсує фунікулер, без страхувальних тросів на висоті близько трьох кілометрів, повідомляє World Record Academy. 46-річний канатоходець і акробат здійснив свою "прогулянку" кілька днів тому в горах у швейцарській комуні Сільваплана.

Нок пройшов по дроту приблизно півтора кілометра від однієї гірськолижної станції до іншої. При цьому йому вдалося подолати дистанцію лише з другої спроби - він був змушений скасувати перший прохід через погані погодні умови. Однак друга спроба виявилася успішною. За проходом Нока з вертольота спостерігали рятувальники.

Зробивши прохід по фунікулерному проводу, Фредді Нок встановив рекорд висоти "прогулянки" по натягнутому тросу без страховки. Як скоро Книга рекордів Гіннесса офіційно зафіксує досягнення швейцарця, поки не повідомляється.

Фредді Нок займається канатоходством з чотирьох років. В даний час він працює в цирку, де демонструє свої вміння в ходінні по канату без страховки. Раніше Нок проробляв кілька небезпечних трюків у горах Німеччини.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Канатоходець пройшовся по тросу на висоті трьох кілометрів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути