пʼятниця, 06 грудня 2013 12:00

Кам'янчани не дали реформувати райлікарню
6

Фото: Фото: Віталій Іванченко

6 грудня о 10 годині ранку в райцентрі Кам'янка на Черкащині місцеві жителі пікетували приміщення районної ради з вимогою зняти з порядку денного сесії питання реформування райлікарні. Близько 300 осіб з плакатами скандували "Не дозволимо зруйнувати лікарню", "Досить покращення".

"Десять років тому в області налічувалося 52 лікарні, зараз 22. Після запровадження реформи від нашого уряду покращувачів кількість лікарень ще скоротиться. За гаслами реформування економлять гроші для розкрадання", - розповіла мітингувальникам депутатка обласної ради Наталія Старикова.

"На фонтан у райцентрі Шпола виділено з бюджету мільйон гривень, на транспорт для перевезення чиновників обласної ради майже два, на ремонт обласного будинку рад 960 тисяч, а лікарні закривають, бо грошей нема", - пояснила депутатка.

Голова Кам'янської районної ради Юрій Таран повідомив, що під тиском громади питання реформування райлікарні й, зокрема, створення при ній амбулаторії з розгляду на сесії знято. Голова районної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Сергій Воронов закликав людей приходити щоразу перед сесіями райради на пікети.

"Питання реформування рай лікарні знято сьогодні, але я впевнений, що його підніматимуть з часом. Тому, треба бути постійно готовими до пікетів", - пояснив громаді Воронов.

Зараз ви читаєте новину «Кам'янчани не дали реформувати райлікарню ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути