Ексклюзиви
четвер, 01 квітня 2010 15:33

Камери моніторингу в автобусі допомогли знайти польських хуліганів

Камери моніторингу в автобусі допомогли знайти польських хуліганів

У польському місті Краків знайти хуліганів поліції допомогли камери спостереження.

Брати Гжегож, 21 рік, і Дарек Г. поверталися додому. З ними був їхній друг Мацек П., 20 років. Всі троє були у стані алкогольного сп"яніння. На автобусній зупинці стояли також двоє братів і сестра. Коли під"їхав автобус N125, пасажири почали заходити в середину.

Один з братів і дівчина зайшли через передні двері, їхній брат пішов на середні. До нього підійшли Гжегож, Дарек і Мацек. Спробували затримати хлопця на сходах. Він намагався вирватися і доєднатися до своїх родичів, які були вже в автобусі.

Хлопця почали бити. У нього з носа пішла кров. Пасажири викликали поліцію тільки тоді, коли побачили, що хулігани не перестають знущатися над жертвою.

Водій затримався на зупинці на вулиці Клімецького. Викликав швидку допомогу. Троє нетверезих злочинців встигли втекти. Поліція наздогнала їх через кілька вулиць. Їх забрали у витверезник.

"На щастя в автобусі були камери моніторингу. Завдяки цьому маємо очевидний доказ провини хуліганів", - сказали у поліції.

За побиття хлопця Дарек Г. отримає вісім місяців позбавлення волі з відстроченням на два роки. Його молодший брат і їхній друг матимуть м"якше покарання з огляду на їхній вік.

Gazeta.ua за матеріалами Gazeta wyborcza

Зараз ви читаєте новину «Камери моніторингу в автобусі допомогли знайти польських хуліганів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути