середа, 12 жовтня 2011 16:34

Каліфорнійські пенсіонери отруїлись тістечками з марихуаною

Каліфорнійські пенсіонери отруїлись тістечками з марихуаною

У штаті Каліфорнія компанія літніх людей потрапила до лікарні після того, як наїлась тістечок з марихуаною. Як пише місцеве видання The Daily Pilot, інцидент стався кілька днів тому на траурному заході з нагоди похорону одного з пенсіонерів.

За словами Рассела Рейнхарта, представника поліції міста Хантінгтон-Біч, який займався розслідуванням події, шоколадні тістечка з марихуаною були подані в пам'ять про померлого, який вживав у їжу таку випічку (він страждав від раку, і тому йому було дозволено вживання марихуани в медичних цілях).

При цьому поліцейський зазначив, що гості меморіального вечора не були повідомлені про склад тістечок і їли їх без всяких побоювань. Однак, якщо вірити коментарям того ж Рейнхарта для NBCLA, деякі зі ста осіб, які прийшли на вечір пам'яті померлого, все-таки знали про начинку випічки. За його словами, тістечка з марихуаною анонсувала дочка померлої людини.

Так чи інакше, троє пенсіонерів - дві жінки 71-го року і один чоловік 82-х років були госпіталізовані з однаковими симптомами. Пенсіонери скаржились на запаморочення, нудоту й нездатність стояти на ногах без сторонньої допомоги. Лікарі з'ясували, що вся трійця їла тістечка з марихуаною. Як літні каліфорнійці відчувають себе в даний час, не уточнюється.

За кілька днів до інциденту на похоронах поліція Хантінгтон-Біч провела перевірки в медичних пунктах, які продають марихуану за рецептом за підозрою в поширенні наркотику серед тих, хто не потребує його за станом здоров'я. У Каліфорнії вживання марихуани дозволено тільки за рекомендацією лікаря.

Зараз ви читаєте новину «Каліфорнійські пенсіонери отруїлись тістечками з марихуаною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути