понеділок, 03 березня 2008 08:02

Як Пугачова і Галкін голосували на виборах президента Росії (ФОТО)

Із зоряного сімейства примадонни Алли Пугачевої вибори президента не проігнорував ніхто. А Максим Галкін навіть раніше повернувся з гастролей, щоб віддати свій голос.

Літак з Красноярська, в якому летів Максим, приземлився в аеропорту Домодедово о 10 годині ранку. Сівши в машину, Галкін відразу ж скомандував водієві їхати в Черьомушкі.

Не дивлячись на те, що гуморист вже рік живе з Аллою Борисівною на Арбаті, він до цих пір прописаний в батьківській квартирі. Не узявши з собою ні охорону, ні водія, Галкін пішки пройшов до школи, де розташована виборча дільниця, зайшов до неї і піднявся на другий поверх. Там він скромно встав в чергу за бюлетенями.

Як не дивно, Галкін пройшов до стенду і хвилин п"ять уважно вивчав все, що там написане. Громадяни, що окупували стенд, навіть не помітили, що позаду них стоїть зірка. Вже опустивши бюлетень в урну, Максим зізнався кореспондентові "ТД", що заздалегідь зробив свій вибір. Можливо, що з програмами решти кандидатів він ознайомився, щоб вставляти витяги з них в свої гумористичні репризи на політичну тему.

Алла Борисівна теж не тягнула з відвідинами виборчої ділянки і виїхала з будинку вже о 13.00 разом з Максимом Галкіним. Спочатку вони заїхали за Кристиною Орбакайте на Тверську вулицю . Кристина вийшла до матері, тримаючи за руку молодшого сина Дені, і вручила Аллі Борисівні букет на честь її особистого свята - першої неділі весни, який примадонна святкує вже сорок років. Потім вони разом зайшли на виборчу дільницю в школі неподалеку. Алла Борисівна вирішила навчити голосувати онука. Поки їй вручали бюлетені, він сидів у бабусі на колінах. І навіть у виборчу кабінку вони зайшли разом.

Після цього Алла Борисівна і Максим відправилися в казино, але пробули там буквально сорок хвилин. Адже в ресторані "Нью-Васюки" їх вже чекали друзі: Ілля Резник, Валентин Юдашкін, Ігор Ніколаєв та інші. Там вони разом відсвяткували свято примадонни, повідомляє "Твой ДЕНЬ".

Зараз ви читаєте новину «Як Пугачова і Галкін голосували на виборах президента Росії (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути