Ексклюзиви
понеділок, 03 березня 2008 10:33

Як Медведєв та Путін святкували перемогу під пісні "Любе" (ФОТО)

 
Перший віце-прем`єр Дмитро Медведєв, який переміг на президентських виборах у Росії, разом з поки діючим главою держави Володимиром Путіним з`явився перед кількома десятками тисяч своїх шанувальників на Васильєвському спуску в Москві.

Концерт "Я вибираю Росію", присвячений президентським виборам, зібрав близько 35 тисяч осіб, в основному молодь з різноманітних прокремлівських рухів. Перед натовпом виступали "Машина времени", "Би-2" і інші групи.

Приблизно об 11-ій годині вечора з воріт Спаської башти Кремля бадьорою ходою вийшли Путін і Медведєв.

Майбутній президент, одягнений в ясно-блакитні джинси і темно-коричневу шкіряну куртку, йшов з Путіним, одягненим в строгішу чорну куртку, майже пліч-о-пліч порожньою Красною площею. Поки невисокі чоловіки продиралися через сніг з дощем над площею лунала пісня однієї з улюблених груп Путіна – "Любе".

"Давай за них, давай за нас, и за Сибирь и за Кавказ", - співав Расторгуєв. Путін і Медведєв просувалися до сцени. "Давай за вас, давай за нас, и за десант и за спецназ. За боевые ордена, Давай поднимем, старина", - лунало на площі. Нарешті два президенти вийшли до молоді.

Першим слово узяв головний герой дня. "Привіт, Росія! Привіт, Москва", - привітався Медведєв і відзначив, що "йде неприємний сніг". Медведев був лаконічним і обіцяв далі зміцнювати стабільність, а також рухатися вперед по плану. "Разом переможемо! Ура!", - закінчив майбутній президент.

Мікрофон перейшов до Путіна. "Ви даєте мені одну хвилинку?", - запитав у присутніх Путін. "Так", - закричали вони у відповідь. "Вибори президента Росії відбулися, і наш кандидат упевнено лідирує. Я дякую всім громадянам, хто прийшов на виборчі дільниці", - сказав президент. Він побажав своєму наступникові успіхів, але обмовився, що перемога "багато до чого зобов`язує". "Путін! Путін!", - скандував натовп. Нарешті, обидва переможці потисли один одному руки і залишили сцену.

Тим часом, привід відсвяткувати перемогу, дійсно, є, відзначає видання.

За даними Центрвиборчкому на на 8.00 (7:00 за київським часом), оброблено 98,54% виборчих протоколів. Згідно з цими даними, Дмитро Медведєв набирає 70,21%, Геннадій Зюганов - 17,77%, Володимир Жириновський - 9,38%, а Андрій Богданов - 1,29%, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Як Медведєв та Путін святкували перемогу під пісні "Любе" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути