середа, 12 вересня 2007 12:33

Ізраїль наніс авіаудар по ядерних об"єктах Сирії

Літаки ВПС Ізраїлю завдали удару по сирійській території після того, як сфотографували підозрілі об"єкти у Сирії. Йдеться про ядерні об"єкти, що потрапили до Сирії з Північної Кореї. "Ізраїльтяни підозрюють, що КНДР продає Ірану і Сирії все, що залишилося від їх ядерної програми", - повідомили виданню The New York Times.

У ході розвідувальних польотів фотографувалися ймовірні ядерні об"єкти, які, як вважають ізраїльські чиновники, могли створюватися з використанням сировини з Північної Кореї. У Ізраїлі деякі дотримуються думки, що Північна Корея відвантажує частину своєї ядерної сировини Сирії.

Ізраїльтяни вважають, що Північна Корея продає Ірану і Сирії те що, що у них залишається. Досі не ясно, чи з"явилися у результаті авіаударів якісь докази на користь такої думки. Оскільки йшлося про воєнну кампанію уряду іншої країни, чиновники погодилися говорити лише на умовах анонімності, повідомляє Inopressa.ru.

Зараз ви читаєте новину «Ізраїль наніс авіаудар по ядерних об"єктах Сирії ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути