Ексклюзиви
понеділок, 01 вересня 2008 10:27

Інтереси Грузії в Росії представлятиме посольство України

Інтереси Грузії в Росії представлятиме посольство України

Грузія має намір розірвати дипломатичні відносини з Росією. Джерело Часу новин в МЗС Грузії заявило, що після закриття грузинського посольства в Росії інтереси Тбілісі в Москві могла б представляти Україна.

У грузинському МЗС повідомили, що ведуть переговори з низкою країн, які після закриття грузинського посольства в Росії могли б представляти в Москві інтереси Тбілісі.

"Наприклад, посольства Японії в Грузії немає, а інтереси Японії в нашій країні представляє посольство цієї країни у Вірменії. Або інтереси Кувейту в Грузії представляє посольство Кувейту в Румунії", заявив МЗС Грузії газеті.

З якими саме країнами домовляється Грузія на "російському напрямі", в МЗС не уточнили, але є витоки в пресу, що це може бути Україна.

Нагадаємо, в п"ятницю, 29 серпня, заступник міністра закордонних справ Грузії Грігол Вашадзе заявив, що Грузія розриває дипломатичні відносини з Росією через визнання нею незалежності Абхазії та Південної Осетії.

Проте Посольство Росії в Тбілісі досі не отримало від грузинського МЗС офіційну ноту про розрив дипломатичних відносин, повідомляє Корреспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Інтереси Грузії в Росії представлятиме посольство України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути