Ексклюзиви
пʼятниця, 16 червня 2023 06:00

Хто відкриє у собі суперздібності і подвоїть заробітки – гороскоп на 16 червня

Хто відкриє у собі суперздібності і подвоїть заробітки – гороскоп на 16 червня
Розпочинайте вивчення мов, йдіть на курси водіїв. Згодом результат вас порадує. Фото: pixabay.com

16 червня стане днем цікавих відкриттів. Шукайте – і знайдете. Плануйте справи на майбутнє, але втілювати задумане краще наступного тижня. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не стримуйте свого азарту, - говорить астрологиня. – Активно досліджуйте все навколо. Розпочинайте вивчення мов, йдіть на курси водіїв. Згодом результат вас порадує. Добре вестимуться справи у працівників торгівлі та робітників транспортної галузі. Можна планувати похід на ринок. Куплені речі служитимуть надійно. Присвятіть час плануванню свого життя на кілька наступних місяців. Не обмежуйте себе переліком звичних справ. Розглядайте можливість помітно змінити життя на краще. Але для старту нових проєктів ця доба не є сприятливою. Багато часу перебувайте на свіжому повітрі. Добре провітрюйте спальню перед сном. Овни і Леви, Скорпіони і Козероги відкриють у собі суперздібності і подвоять заробітки".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Досліджуйте свій родовід. Це допоможе зробити певні висновки і стати мудрішими. Знадобляться заощадження на незаплановані витрати. Добре пройде візит до стоматолога

Телець (21 квітня – 20 травня)

Відкиньте самовпевненість і бажання зробити все абияк. Прислухайтеся до фахівців. Не вирушайте самі на незнайому територію. Є небезпека заблукати.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Серце бажатиме одного, розум підказуватиме зовсім інше. Краще довіритися інтуїції. Сили вистачатиме, аби звернути гори. Не дозвольте ліні та інертності завадити вам досягти бажаного.

Рак (22 червня – 22 липня)

Частіше погоджуйтеся з коханими. Це покращить атмосферу вдома. Почуватиметеся виснаженими через зміну погодних умов. Навколо буде багато охочих засунути палку у ваші колеса. Не бійтеся неприємностей. Вам вдасться вирішити будь-які питання легко і швидко.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Наполеонівські плани вдасться втілити у житті після обіду. Не несіть додому роздратування. Розслабитися допоможе масаж та басейн. Видаляйте мозолі і тріщини на стопах.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не довіряйте передчуттям і поганим снам. Вдалий час для придбання дачі та земельної ділянки. Грошей на це вистачатиме. Будьте більш ініціативними. Не бійтеся починати нові стосунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто знайде своє покликання і розбагатіє – фінансовий гороскоп на червень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Легко буде знайти свою половинку. Не пропускайте корпоративні вечірки. На них вдасться вирішити багато робочих моментів. Справи підуть угору. Не варто запрошувати у свій бізнес нових партнерів.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Уникайте чужих родинних конфліктів. До перукарні вирушайте у вихідні. Вдало пройде фарбування волосся. Підводитиме пам'ять. Не плануйте насиченої інтелектуальної діяльності і переговорів.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Зароблене віддайте у сімейну касу. Кохані розпоряджатимуться грошима економніше за вас. Вирушати на пошуки партнера не варто. Перше побачення розчарує. Біль у спині та підребер'ї ігнорувати не слід. Курс масажу відкладіть на два тижні.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Поборіть у собі сором'язливість і невпевненість. Проявляйте свої таланти. Вас помічатимуть. Цікаві пропозиції отримаєте після обіду. Не відмовляйтеся від підробітку. Перевіряйте термін придатності продуктів.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не шукайте пригод на свою голову. У п'ятницю не варто купувати чи орендувати нове житло, шукати свою пару, здавати у ремонт техніку чи авто. Покращить самопочуття біг, гімнастика та йога.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Відчуєте себе господарями ситуації. Покращення матеріального забезпечення дозволить почуватися впевненіше. Працьовиті можуть заробити більше, ніж сподівалися, і не страждати через нестачу коштів наступні півроку.

Астрологиня здивувала прогнозом на тиждень з 12 по 18 червня. Вона розповіла, на які подарунки долі варто очікувати кожному знаку зодіака.

Зараз ви читаєте новину «Хто відкриє у собі суперздібності і подвоїть заробітки – гороскоп на 16 червня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути