понеділок, 06 листопада 2023 06:00

Хто відкриє у собі суперздібності і почне заробляти більше за інших – гороскоп на 6 листопада

Хто відкриє у собі суперздібності і почне заробляти більше за інших – гороскоп на 6 листопада
Краще вестиметься тим, хто менше говорить і більше працює. Фото: pixabay.com

6 листопада не женіться за престижними речами. Дорожче – не означає краще. Це день вигідних покупок. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Найбільше проблем цього понеділка створюватимуть людям упертість та упередженість, - говорить астрологиня. – Суперечок не бракуватиме. Та саме в них народжується істина. Загострюються конфлікти між батьками й дітьми. Важливо уміти домовлятися й поступатися. Краще вестиметься тим, хто менше говорить і більше працює. Невдалий час для початку чогось нового. Нові ідеї не приживуться і сприйматимуться критично. Не втрачайте надію на краще. Овни, Діви та Скорпіони відкриють у собі суперздібності. Це дозволить вам заробляти більше за інших".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не проводьте операції з нерухомістю. Переплатите. Шукачам пригод варто вирушати у мандри. Цікавих знайомих зустрінете у потязі. Успіхами потішать діти та внуки.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Грошей стає більше. Стосунки з коханими зміцняться. Близькі пожертвують власними інтересами, щоб догодити вам. Подякуйте їм за довіру і підтримку.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не провокуйте конфліктів у домі. Памятайте, рідні теж мають право на особистий простір. Аби уникнути сварок, завантажте свій день роботою в офісі. Вдалий період для переговорів. Підписувати домовленості чи давати завдаток краще у вівторок.

Рак (22 червня – 22 липня)

Справи ідуть угору, грошей у кишені стає більше. Не сподівайтеся на інших. Ви зараз мудріші за тих, від кого весь час чекаєте порад.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Це день особливих зустрічей. Давні друзі можуть стати особливо близькими. Зародяться романтичні стосунки, які мають усі шанси перерости у шлюб.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не намагайтеся щось змінити. Зараз буде складно прийняти мудре рішення. Здаватиметься, що б ви не вибрали, все рівно програєте. Знайдіть час, аби провести його з друзями. Вони потребуватимуть вашої підтримки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стільки грошей вам і не снилося: ці три знаки стануть казково багатими

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Хотітиметься усього та одразу. Доведеться відкласти частину справ, аби справитися зі своїми обов'язками. Фортуна на вашому боці. Можна дозволити собі й позапланові витрати. Турбуватиме нежить. Запобігайте розвитку риніту та гаймориту.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Вас не покидатиме натхнення. Тривають ваші дні народження. Рідні будуть щедрими на подарунки. Святкувати іменини краще вдома або на дачі. Будьте обережні біля багаття.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Утримуйтеся від критичних зауважень на адресу милих. Не насміхайтеся з їхніх звичок чи переконань. На відновлення стосунків піде багато часу.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Хто добре попрацює на початку тижня, отримає гарну винагороду. Друзі потребують вашої уваги і підтримки. Знайдіть час вислухати, підтримати і розрадити.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Вірте у краще майбутнє. Чекайте на перспективні фінансові пропозиції. Згодом завдяки їм заробітки зростуть. Не дозвольте сірій буденності зруйнувати ваше щастя. Влаштуйте маленьке родинне свято, хоч і з вигаданого приводу.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не бійтеся здатися смішним. Дійте так, як підказує серце. Вас помічатимуть. Переслідуватимуть успіх та унікальні можливості. Вдалий період для навчання. Легко буде запам'ятати і вивчити те, у чому раніше були слабкими.

Тиждень з 6 по 12 листопада – період високої працездатності та ефективності. Не витрачайте час на те, щоб справити враження на когось. Вас люблять таким, яким ви є. Астрологиня розповіла, хто цього тижня зуміє розбагатіти.

Зараз ви читаєте новину «Хто відкриє у собі суперздібності і почне заробляти більше за інших – гороскоп на 6 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути