Ексклюзиви
неділя, 29 січня 2023 05:50

Хто відкриє у собі суперздібності – гороскоп на вихідні

Хто відкриє у собі суперздібності – гороскоп на вихідні
Почнуть здійснюватися заповітні мрії у Тельців і Риб. Фото: pixabay.com

28-29 січня нарешті відчуєте, чи правильним шляхом рухаєтеся. Це буде помітно по заробітках. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Тим, хто звик керувати і бути попереду, доведеться тепер пасти задніх, - каже астрологиня. - Здаватиметься, що втрачаєте час. Насправді отримаєте можливість відпочити. Більше читайте, спілкуйтеся з родичами, які живуть за кордоном, розширюйте світогляд. Це надихне на створення нового бізнесу. Не конкуруйте з коханими. Краще допомагайте одне одному, і грошей стане більше в обох. Масажуйте стопи. Це допоможе зняти втому і роздратованість. Почнуть здійснюватися заповітні мрії у Тельців і Риб. Відкриєте у собі суперздібності. Прислухайтеся до своїх бажань та умінь".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Встановлювати програми на смартфонах краще у суботу. Про моральну підтримку просіть у батьків і коханих. Щоб не відчути нестачу коштів, відмовтеся від покупки меблів. Не варто здавати у ремонт телефони і годинники.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Доведеться робити те, чого найменше хотіли. Це втомлюватиме. Не купуйте холодильників. Вони матимуть приховані вади. Доведеться обміняти на іншу модель із доплатою. Відмовтеся від солодощів, кислих соусів і жирного м'яса. Уваги потребує шлунок.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

На підтримку впливових друзів розраховуйте у вихідні. Вам ітимуть на зустріч. У кишені стане більше грошей. Це час зародження цікавих стосунків. Зустрінете партнера, який доповнюватиме вас.

Рак (22 червня – 22 липня)

Краще почуватимуться ті, хто почне втілювати у життя свої плани. Не бійтеся експериментувати. Погоджуйтеся на нову посаду.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Повертатися до колишніх стосунків не варто. Партнери не зміняться заради вас, а вам набридне підлаштовуватися під них. Вдалий час, аби завести кота чи собаку.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Відганяйте від себе заздрощі і лінощі. Не бійтеся змін. Зустрінете людину, яка змінить ваше життя на краще. Не смакуйте плітками і чужими невдачами. Вчіться співчувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чотири сонячні і місячні затемнення 2023 року: точні дати та їхній вплив на українців

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Розриватиметеся між сумнівами і бажаннями. Доведеться зважуватися на вчинки, від яких зарікалися. Краще відмовитися від нової посади, бо потягне за собою збитки і невдачі.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Зараз ніхто не заважає вам досягти мети. Багато чого зумієте, якщо перестанете боятися. Поруч будуть ті, хто потребує допомоги. Не проходьте повз. Добро повернеться до вас сторицею.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Важко буде справити враження на когось. Краще відмовитися від співбесіди. Це час промахів і розчарувань. Не розумітимете, у чому причина застою. Маєте ще кілька тижнів, аби розглянути усі вакансії і знайти роботу мрії.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Хапайтеся за можливості, які пропонують вихідні. Сміливо можна змінювати професію. Нехай вас не лякають вік і відсутність досвіду. Роботодавець готовий вчити і розвивати людину, яка багато знає і хоче рухатися вперед.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Годі недооцінювати конкурентів. Будьте готові відстоювати свої позиції. Вони сильні та підступні, ви мудрі і працелюбні. Привітайте із золотим весіллям батьків. Вам є чого у них повчитися. Не терпіть болю у шлунку. Вчасно лікуйте гастрит.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Успіх чекає на тих, хто займається улюбленою справою. Покупки будуть вдалими. Варто змінювати меблі і техніку у домі. Заручіться надійними помічниками: роботом для миття вікон чи посудомийкою.

Астрологиня зробила фінансовий прогноз на лютий і назвала чотири знаки, які не матимуть проблем із грошима.

Зараз ви читаєте новину «Хто відкриє у собі суперздібності – гороскоп на вихідні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути