пʼятниця, 30 червня 2023 06:00

Хто відчує себе улюбленцем долі – гороскоп на 30 червня

Хто відчує себе улюбленцем долі – гороскоп на 30 червня
Не бійтеся мріяти. Ваші бажання будуть почуті. Фото: pixabay.com

30 червня завершуйте справи, які розпочали на початку літа. Ви маєте чітко визначену мету й бажання діяти. Це вже запорука успіху. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не варто збавляти темп наприкінці робочого тижня, - говорить астрологиня. – П'ятниця може стати більш результативною за попередні дні. Не бійтеся мріяти. Ваші бажання будуть почуті. Улюбленцями долі себе відчують Тельці, Діви, Стрільці і Водолії. Добре вестиметься людям робочих професій, будівельникам і фермерам. Можна розпочинати будівництво. Не бракуватиме натхнення й представникам творчих професій. Це день випробування дружби на міцність. Утримайтеся від критики на адресу друзів. Недовіра може зруйнувати стосунки. Час купувати велосипеди, машини, тренажери, верстати. Нова техніка буде надійно працювати. Цього дня загострюються гормональні захворювання. Запишіться на консультацію до лікаря".

Овен (21 березня – 20 квітня)

П'ятниця видасться щедрою для наполегливих і рішучих. Прислухайтеся до вказівок долі. Вона підкаже, чого робити не варто і як оминути проблеми, які накопичуються звідусіль.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Дотримуйтеся техніки безпеки під час роботи з гострими інструментами. Ремонт електромережі краще доручити фахівцям. Запобігайте травмування. Довіряйте коханим. Дозвольте їм спланувати ваш романтичний вечір. Розслабтеся і отримуйте задоволення.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Ви готові гори звернути. Спроможні вирішувати найскладніші завдання і долати будь-які випробування. Не ризикуйте своїми грошима. Уникайте авантюр. Купувати одяг і взуття краще до обіду. Смартфони – увечері.

Рак (22 червня – 22 липня)

Доведеться розпочати ремонт в домі. Не відмовляйтеся від додаткової зайнятості. За роботу гарно заплатять. Це один із найбільш плідних періодів літа. Накопичуйте сили та уміння, використовуйте усі можливості, аби досягти бажаного. Сміливі фінансові кроки дадуть добрий результат.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Рівень заробітку не відповідатиме вашим вимогам. Але з пошуками нової роботи треба зачекати. Почуватиметеся беззахисними серед людей нахабних і злих. Призначайте ділові переговори на вечірню годину. Не підписуйте майнових доручень.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

У ваших кишенях замало грошей. Проте кризовий період завершується. Надійдуть перспективні фінансові пропозиції. Розгляньте їх. Ледь не щодня оточуючі псуватимуть вам настрій. Не несіть роздратування додому. Згарячу образите коханих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для яких трьох знаків липень стане найбагатшим та найуспішнішим місяцем у році – фінансовий гороскоп

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Ви реагуватимете на зміну погодних умов. Слідкуйте за коливаннями артеріального тиску. Дозуйте фізичні навантаження. Це час інтелектуального зростання. Навчайтеся, обмінюйтеся досвідом, допомагайте іншим вийти зі скрути. З вас вийдуть хороші наставники і вчителі. Але повчати власних дітей не потрібно.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Насторожено ставитиметеся до всього нового. Проблеми з'являтимуться там, де не чекали. Заробітки зростають. Прислухатися до порад оточення марно. Завдасте шкоду власному бізнесу. Довіряйте лише собі. Увечері сходіть до театру чи в кіно.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Слушних пропозицій не отримаєте. Марно розраховувати на нові вакансії. Куплена електроніка служитиме недовго. Відмовтеся від придбання смартфонів, ноутбуків та інших гаджетів. Набридатимуть залицяння неприємної для вас людини.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

На вас перекладуть відповідальність за вчинки інших людей. Не беріть на себе додаткових обов'язків. Відкладіть ремонтні роботи. Майстри завдадуть шкоди приміщенню. У душі боротимуться сумніви і сподівання. Поговоріть з коханими відверто про все, що відчуваєте.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Чергуйте розумову працю з фізичною. Це покращить самопочуття. Партнери переживають скруту. Підняти їм настрій та додати упевненості здатні лише ви. Виявіть турботу. Будьте щедрими на компліменти. Відмовтеся від фаст-фуду, аби не нагадали про себе шлункові розлади.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Очікується позапланове надходження грошей. Стримуйте азарт покупця у собі. Прикусіть язик, коли захочете образити коханих. За це можете дорого поплатитися. Проведіть розвантажувальний день. Їжте переважно овочі та фрукти. Виводьте шлаки з організму.

Липень – місяць побачень і суперуспішних знайомств. Друзі намагатимуться звести вас з кимось. Не пручайтеся. Це буде гідна та цікава кандидатура. Астрологиня розповіла, кому середина літа подарує справжнє кохання.

Зараз ви читаєте новину «Хто відчує себе улюбленцем долі – гороскоп на 30 червня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути