середа, 10 січня 2024 09:10

Хто відчує себе особливим цього дня - гороскоп на 10 січня

Хто відчує себе особливим цього дня - гороскоп на 10 січня
Добре обдумайте, чого саме хочете. Ваші бажання здійсняться. Фото: pixabay.com

10 січня прокиньтеся якомога раніше. Вранці зможете переробити більше роботи, ніж протягом усього тижня. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Відчуєте приплив сил та енергії, - говорить астрологиня. - Доки усі навколо відходитимуть від свят та налаштовуватимуться на робочий процес, ви зумієте виконати купу корисних справ і заробити вдосталь грошей на власні потреби. Відчуєте себе потрібним та корисним. Долучайтеся до збору допомоги на потреби української армії. Легко почуватимуться люди, які мають хороше почуття гумору. Ви знайдете спільну мову з будь-ким. Пам'ятайте про те, що навколо є багато людей, вартих вашої уваги. Не витрачайте час на образи. Заробітки потішать. Але вкладати гроші у нові проєкти не треба. Вони виявляться збитковими. Особливими себе відчують Овни, Стрільці та Козороги. Перед вами відкриються нові можливості. Добре обдумайте, чого саме хочете. Ваші бажання здійсняться".

Овен (21 березня - 20 квітня)

День подарує багато цікавих несподіванок небайдужим і легким на підйом людям. Подорожуйте. Дискутуйте. Висувайте сміливі гіпотези. Вашому прогресу можуть заважати лише власна нерішучість і лінь.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Відчути себе господарем ситуації не вдасться. Почуєте на свою адресу чимало зауважень. Доводьте свою правду не словами, а справами.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не допускайте недбалості в роботі. Бережіться гострих предметів та важких інструментів. Добре вестиметься студентам та слухачам різних курсів. Для початку навчання найкраще підійде ранок. Добре заробити зможуть наполегливі і терплячі. Не спішіть йти до обмінників. Курс скоро зміниться.

Рак (22 червня - 22 липня)

Візьмете на себе забагато обов'язків по домі. Загрузнете у клопотах. Не встигнете елементарного. Бракватиме часу на сон та відпочинок. Не робіть абортів. Це дасть ускладнення.

Лев (23 липня - 23 серпня)

День стане вдалим, якщо поруч будуть надійні друзі. Зачекайте з переїздом на нове місце проживання. Звідти доведеться з'їжджати за кілька місяців. Особливий подарунок для вас готують кохані.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Заробітки вас потішать. Гроші надходять вчасно. Важко буде порозумітися із найманими робітниками. За надані послуги можете переплатити. Не давайте себе ошукати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому світить заможне життя та кар'єрний ріст - фінансовий гороскоп на січень

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Довіряйте своїй інтуїції. Вона не підведе. Ви користуєтеся популярністю у представників протилежної статі. Щаститиме на хороших співбесідників. Але шукати пару не час. Швидше залишитеся друзями.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Будьте готові розкрити свої таланти. Щаститиме психологам, письменникам та блогерам. Не бійтеся рекламувати себе. Можете отримати пропозиції з працевлаштування. Не втрачайте можливості добре заробити.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Ваша балакучість дивуватиме колег. Ви не помічатимете, як швидко біжить час. За роботою можете забути про те, що пообіцяли коханим. Не треба з'ясовувати стосунки з родичами. Спостерігайте і робіть висновки.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Вам важко буде всидіти на місці. Усе дратуватиме. Виходьте у люди, мандруйте, не відмовляйте собі у розвагах. Заробітки збільшуються. Отримаєте на руки більшу суму, ніж очікували. Це буде премія за ваші працю і старанність.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Ваші можливості зростають. Можете багато спланувати. Усе вдаватиметься. Сил вистачить, щоб досягти більше, ніж зазвичай. Великих покупок планувати не варто. Придбаними цього дня косметикою та одягом навряд чи залишитеся задоволені.

Риби (21 лютого - 20 березня)

На думку спадатимуть незвичні рішення. Зробите багато відкриттів для себе, якщо менше говоритимете, а більше спостерігатимете. Утримайтеся від критики на адресу родичів. Ризикуєте надовго зіпсувати стосунки з ними.

Тиждень з 8 по 14 січня стане для багатьох часом самовизначення. Доведеться заглибитися у себе, прислухатися до власного серця і приймати рішення. Астрологиня розповіла, на кого чекає тиждень великих перемог.

Зараз ви читаєте новину «Хто відчує себе особливим цього дня - гороскоп на 10 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути