Ексклюзиви
четвер, 24 листопада 2022 06:00

Хто стане заможним та успішним у перший день після молодика – гороскоп на 24 листопада

Хто стане заможним та успішним у перший день після молодика – гороскоп на 24 листопада
Не вдавайте з себе того, ким не є насправді. Найважчу роботу заплануйте на ранок. Фото: pixabay.com

24 листопада відпочиньте від нескінченної гонитви за матеріальними благами. Навчіться відкидати зайве й фінансова ситуація покращиться. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Те, що має бути вашим, неодмінно опиниться у ваших руках, – говорить астрологиня. – Накопичилося багато планів та ідей. Перегляньте справи за рік, проаналізуйте, чого досягли, а де помилилися. Найкраща стратегія зараз – планування на короткі періоди: тиждень чи місяць. Обдурити когось буде важко. Авантюру швидко викриють. Не вдавайте із себе того, ким не є. Найважчу роботу заплануйте на ранок. Тоді легко буде знайти оригінальне розв'язання проблем. Добре засвоюватимуться іноземні мови. Заможними та успішними у перший день після молодика мають шанс стати Тельці, Діви й Козероги. Грошей побільшає в кишенях Скорпіонів і Риб".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Утримайтеся від брехні. Не можете сказати правду – мовчіть. Уникайте конфліктів на роботі. Не час здавати аналізи й ухвалювати швидкі рішення щодо лікування.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Бракуватиме часу на розваги. Хоча б годину на день присвячуйте собі. Щоб уникнути аварійних ситуацій, не працюйте із зіпсованою технікою. Брак електрики завадить завершити роботу вчасно. Доведеться затриматися в офісі надовго.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Що менше інші знатимуть про вас, то краще. Розрадять найрідніші. Завдяки їм станете мудрішими. Серед нових знайомих будуть підлі й заздрісні суперники.

Рак (22 червня – 22 липня)

Поза увагою залишаться інтереси коханих. Подбайте про здорову атмосферу в родині. Не забувайте про нащадків. Дайте дітям вдосталь уваги, щоб не втратити їхню довіру.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Важко буде поєднувати роботу й особисте життя. Забуватимете про дні народження коханих і сімейні традиції. Не дивуйтеся, якщо вони розлютуються і гримнуть дверима.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Важко буде втримати гроші. Добре думайте, як примножити заощадження. Не жертвуйте власним часом, щоб догодити комусь. Зараз можна побути егоїстами. Долікуйте застуду й грип, щоб уникнути ускладнень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптик розповів, якою буде погода на Новий рік і Різдво в Україні

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Звільніть оселю від старих речей. Це допоможе оновити простір навколо себе й почуватися здоровішими. На працьовитих чекають високі заробітки, а на самотніх – особлива зустріч.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

До змін на роботі ставтеся як до цікавої пригоди. Довіряйте передчуттям і готуйтеся отримати винагороду за плідну працю. Виявляться спадкові хвороби. Поцікавтеся, які недуги властиві вашому роду. З появою перших симптомів зверніться до лікаря.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Колеги цінуватимуть вас за ініціативність і вміння об'єднувати команду. Шеф запропонує підвищення. Допоможіть дітям стати успішнішими у школі. Не критикуйте. Стережіться переохолодження. Це може призвести до запалення легень і гаймориту.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Терпіння та упевненість у своїх силах допоможуть збільшити заробітки. Це вдалий день для заміжжя. Щастя прийде до вас. Не тривожтеся за стосунки.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

День удалий, щоб придбати авто, замінити побутову техніку й купувати нерухомість. Нова квартира принесе господарям затишок. Легко буде викрити помилки в договорі про купівлю-продаж. Загостриться інтуїція. Відчуєте, з ким не варто мати справу.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Перш ніж змінювати роботу, поцікавтеся умовами оплати. Незабаром доведеться заощаджувати. Заробити допоможуть випадкові знайомі. Не варто купувати одяг. Він не пасуватиме.

Завідувачка відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС Віра Балабух прогнозує теплу зиму. У грудні середня за місяць температура може коливатися від -1...2°С до +3°С. Очікується, що зима в Україні буде теплою, адже останні роки ми не бачимо суворих зим.

Зараз ви читаєте новину «Хто стане заможним та успішним у перший день після молодика – гороскоп на 24 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути