середа, 13 січня 2021 07:00

Хто має шанс розбагатіти - гороскоп на 13 січня

Хто має шанс розбагатіти - гороскоп на 13 січня
Матимемо Молодик. Саме час продумати свої плани до кінця зими. Фото: pixabay.com

13 січня нормальний діалог з оточуючими не складатиметься. Ваші слова спробують використати проти вас. Влаштовувати особисте життя у цей час не варто. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Матимемо Молодик, - говорить астрологиня. – Саме час продумати свої плани до кінця зими. Не поспішайте діяти. Цей день не годиться для старту нових проєктів. Люди будуть надто балакучими. Добре вестимуться дискусії. Знаходитимуться конструктивні рішення під час колективного обговорення проблем. Вдало пройдуть літературні та творчі вечори. Саме час придбати комп'ютер, офісну техніку, засоби зв'язку. Вони довго і добре служитимуть. Овни, Діви і Риби мають шанс розбагатіти".

Овен

Очікується прихід грошей. Затримайтеся на роботі. Увечері буде більше шансів добре заробити. Користуйтеся порадами фахівців з фінансових питань.

Телець

Поділіться з милими своїми сумнівами й тривогами. Це буде для них виявом вашої довіри. В результаті поліпшаться стосунки.

Близнюки

Наприкінці дня ви можете недорахуватися помітної суми грошей. Звичайні господарчі закупки обійдуться на цей раз дорожче. Слідкуйте за змінами цін на ринку.

Рак

Піддаватися сумному настрою не варто. Навіть якщо виникли непорозуміння між вами й коханими. Не втрачайте натхнення.

Лев

Нові фінансові пропозиції беріть для подальшого розгляду. Зачекайте з прийняттям рішень. Не укладайте угод. Партнери змінять умови співробітництва.

Діва

У скрутний момент покладіться на досвід старших друзів. Вони можуть стати порадниками й посередниками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доба напередодні молодика – що магічного для нас готує 12 січня

Терези

Основне джерело доходу не забезпечить уповні ваших потреб. Скоротіть витрати. Не женіться за надприбутками. Розмір додаткового заробітку буде вражаюче малим.

Скорпіон

Спробуйте порозумітися з батьками своїх коханих. Їхні поради дозволять вам попередити можливі проблеми у подружньому житті.

Стрілець

Гроші швидко спливатимуть. На везіння у фінансових питаннях розраховувати не варто. Намагайтеся не допускати переплати за товари й послуги.

Козеріг

Ви з партнерами не поступатиметеся один одному. Тому більшість домашніх справ гальмуватиметься. Розділіть обов'язки. Разом будете відпочивати.

Водолій

Активно відстоюйте свої фінансові інтереси. Виявляйте наполегливість у цьому. Тоді не доведеться скаржитися на розмір заробітку.

Риби

Ви не помічатимете знаків уваги партнерів, чим ризикуєте зіпсувати їм настрій. Упорайтеся раніше з роботою. Присвятіть вечір приязному спілкуванню з милими.

Астрологиня розповіла, що треба їсти, аби почуватися здоровими.

Зараз ви читаєте новину «Хто має шанс розбагатіти - гороскоп на 13 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути