четвер, 29 вересня 2022 06:00

Хто досягне успіху за рекордно короткі терміни – гороскоп на 29 вересня

Хто досягне успіху за рекордно короткі терміни – гороскоп на 29 вересня
Великі покупки плануйте на п'ятницю і суботу. Тоді вдасться придбати якісні речі за вигідною ціною. Фото: pixabay.com

29 вересня – перспективний день, який принесе гарні результати. Це вдалий період для науковців і відкривачів. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Підвищуйте кваліфікацію, ідіть на водійські курси чи іноземних мов, – говорить астрологиня. – Навчання даватиметься легко. Не бійтеся конкуренції. Тельці, Терези й Водолії досягнуть успіху за рекордно короткі терміни. Користуйтеся підказками людей, яким ви небайдужі. Коштів стає менше. Але це не привід відмовляти собі в дрібничках. Великі покупки плануйте на п'ятницю і суботу. Тоді вдасться придбати якісні речі за вигідною ціною".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Розвивайте стосунки, які розпочали влітку. Не мовчіть. Заявляйте про себе й власні потреби. Тоді стане менше непорозумінь з коханими.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Замість того, щоб долати проблеми, тікатимете від них. Досить уникати людей, яких не хочете бачити. Зустріньтеся, поясніть все одне одному й припиніть стосунки, які стали тягарем.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

У дорозі зустрічатимете хороших людей, які згодом стануть надійними партнерами в бізнесі чи друзями. Переплатите за товар, думаючи, що дорожчі речі – якісніші. Скоро в цьому розчаруєтеся.

Рак (22 червня – 22 липня)

Налагоджений бізнес даватиме добрий заробіток. Застрахуйте житло й авто. Не налягайте на напої-енергетики. Зайве збудження організму нашкодить.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Вчасно здобувайте важливу інформацію і зустрінете потрібних людей. Це час, коли щастить. Доля вам усміхнеться. Кохані уникатимуть зустрічі з вами. Не наполягайте. Дайте їм час розібратися в бажаннях.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Фортуна на вашому боці. Зустрічатимуться потрібні люди, знаходитимуться речі, у яких відчуваєте потребу. Беріть від життя максим. Час складати плани на рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завтра в Україні буде багато тепла – де чекати +26°C

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не пришвидшуйте успіх, бо відштовхнете його від себе. Насолоджуйтеся робочим процесом. Результат приємно здивує. Не пліткуйте. Тримайте в таємниці чужі секрети.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Люди, які набиватимуться у партнери, навряд чи зроблять вас щасливими. Серед них буде чимало охочих розбагатіти вашим коштом. Не позичайте гроші й не давайте нікому пароль від своєї картки.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Марно розраховувати, що сімейне щастя настане саме по собі. Підтримуйте добру атмосферу вдома. Критика й постійні сварки ні до чого доброго не призведуть.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Все наставатиме вчасно. Почуватиметеся затишно, бо відступлять проблеми, які переслідували на початку осені.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не поспішайте витрачати заощадження. Погоджуйтеся на додатковий заробіток. Залишайтеся вдячними друзям і рідні. Вони робитимуть усе для того, щоб ви стали щасливими.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Очікується стабільний прибуток. Придивіться до додаткових джерел заробітків. Це допоможе вийти зі скрути. Рідні приголомшать щедрістю та відданістю.

Астрологиня дала неочікуваний прогноз на жовтень і назвала знаки зодіаку, у яких стане більше грошей.

Зараз ви читаєте новину «Хто досягне успіху за рекордно короткі терміни – гороскоп на 29 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути