вівторок, 26 вересня 2017 17:18

"Хочете покращити своє місто? Вам до нас!" - у столиці пройде фестиваль стартапів

 

30 вересня - 1 жовтня у Києві відбуватиметься фестиваль соціальних проектів Startup Kultur. Українські стартапи демонструватимуть свої ідеї та отримають безкоштовні консультації міжнародних експертів з інновацій, дизайн-мислення, фінансів, юридичних питань, піару та креативу.

Учасники фестивалю побачать, як за допомогою 3D оживають пам'ятники та як діджеї світу керують музикою у повітрі Midi-рукавичкою, яку розробив харків'янин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про корупцію по-новому - в Україні стартує мистецький фестиваль

"На Startup Kultur ми чекаємо не тільки молодих підприємців, але й усіх киян, які хочуть покращити місто і життя людей, - розповіла організаторка фестивалю Ілона Демченко. - Сподіваємося, що приклади наших учасників та лекції експертів надихнуть їх на створення власних соціальних проектів. Адже Україну добре знають у світі завдяки, наприклад, онлайн-сервісу перевірки англійського правопису і граматики Grammarly та пристрою Petcube, який допомагає спілкуватися з домашніми улюбленцями. Представники обох проектів поділяться своїм досвідом".

Учасники фестивалю зможуть відвідати понад 20 лекцій та воркшопів.

Фінансовий спеціаліст із Берліна Анна Рьош розповість, як побудувати ефективну бізнес-модель соціального проекту.

Експерт з інновацій Міріам Ясбай навчить користуватися дизайн-мисленням. Світлана Бовкун, координатор мейкерської спільноти Kyiv Maker Faire, на своїй лекції пояснить, чому сьогодні культура та мистецтво є одними з найпривабливіших напрямків для стартапів та інвесторів. Також учасники фестивалю зможуть отримати персональні консультації з авторського права від Redcliffe Partners, з фінансових питань від Української соціальної академії, з піару та створення креативних ідей від Gres Todorchuk PR.

Участь у фестивалі для гостей та стартапів - безкоштовна і можлива за реєстрацією: https://startupkultur.com.ua/#registration.

У вересні стартував міжнародний фестиваль культурних проектів "Мистецтво проти корупції". Там відбудуться прем'єри вистав "Внутрішнє переконання" Павла Юрова та "Ресторан "Україна" Дмитра Левицького про українську корупцію на різних державних рівнях - від театру до суду й армії. Вистави засновані на реальних подіях. Безкоштовні спектаклі пройдуть у Харкові, Львові, Кишиневі та Києві.

Зараз ви читаєте новину «"Хочете покращити своє місто? Вам до нас!" - у столиці пройде фестиваль стартапів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути