четвер, 05 вересня 2019 15:36

"Хотілося кричати на весь світ" - багатодітна мати просить врятувати сина

Автор: Фото надане Оксаною Жирновою
  6-річний Микита Жирнов із Харкова лікує рак головного мозку
6-річний Микита Жирнов із Харкова лікує рак головного мозку

6-річний Микита Жирнов із Харкова лікує рак головного мозку. Після успішної операції та лікування виявили нові дві пухлини. Багатодітна сім'я благає про допомогу.

"У грудні 2017-го у Микитки з'явилася хиткість у ходьбі та безпричинна блювота. Ми звернулися до лікарів. На МРТ виявили велику пухлину головного мозку. Сина терміново прооперували. Були важкі 14 днів реанімації. Гістологія показала, що пухлина злоякісна.

Микитка впродовж чотирьох місяців приймав променеву терапію та хімію. А потім ще було 8 блоків хіміотерапії. Перестав ходити. Не хотів їсти, блював. Контрольне МРТ показало, що все чисто. Нас відпустили додому. Але наступне обстеження показало два нові утворення. Хотілося кричати на весь світ. Але не мала права цього робити, дивлячись на свого сильного хлопчика.

Микитці призначили дуже токсичну хімію. Аналізи падали до нульових, двічі переливали тромбоцити. Знову обстеження та хімія. Якщо входимо в ремісію, нас чекає високодозна хімія з пересадкою стовбурових клітин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі збирають гроші на реабілітацію кулеметника 93-ї бригади "Холодний Яр"

Нас розглядає Санкт-Петербург, Туреччина і Білорусь. Вартість лікування починається від 50 тисяч доларів. Фінансово нашій сім'ї не справитися. Маємо ще чотирьох малолітніх дітей, а двоє вже дорослі. Микитка дуже сильний і стійко бореться. Віримо, що переможе цей страшний діагноз. Ми не можемо здаватися. Але без небайдужих людей таку суму нам не осилити. Низький уклін всім, хто відгукнеться", - розповіла Gazeta.ua мати Оксана Жирнова.

Реквізити для допомоги:

картка Приватбанку: 5168 7573 3985 8385 (бабуся Жирнова Валентина Володимирівна).

Контакти Оксани Жирнової: 0 (95) 431 70 37.

Зараз ви читаєте новину «"Хотілося кричати на весь світ" - багатодітна мати просить врятувати сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути