пʼятниця, 04 квітня 2008 15:12

"ХОРТИЦЯ" одержала золоту національну премію Росії за якість

Слідом за українськими споживачами горілку ТМ "Хортиця" оцінили й експерти російського алкогольного ринку: за підсумками 2007 року "Хортиця" нагороджена Золотою національною премією за якість.

Премія за якість алкогольної продукції заснована в 2002 році Російською Національною алкогольною асоціацією. Головною місією її засновники називають популяризацію якісних напоїв, що поставляються на російський ринок як вітчизняними, так і закордонними виробниками. В 2005 році статус премії був підвищений до "золотого". Золота національна премія - найпрестижніший галузевий конкурс Росії. Цього року Форум позиціонувався як Салон Елітних Напоїв. Активна участь у ньому західних виробників якісної алкогольної продукції дозволила всім присутнім ознайомитися з новими тенденціями на світовому ринку напоїв. За результатами 2007 року на премію номінувалася рекордна кількість торговельних марок - більше 80.Десять кращих брендів стали номинантами Золотої Національної Премії за успішну роботу на алкогольному ринку. Горілка "Хортиця" стала лауреатом Премії за якість алкогольної продукції. Крім того "Хортиця", що є еталонним брендом у своїй категорії, була відзначена символом Премії - Золотою Статуеткою.

"Хортиця - одне з підприємств, що відкрите до співробітництва й завжди бере участь у закритих дегустаціях і конкурсах. Сьогоднішня перемога - це чергове голосне визнання горілки "Хортиця" на ринку Росії" - коментуєГенеральний директор ГУП "Московська якість" Сергій Слудняков.

За якість горілки "Хортиця" проголосували не тільки члени конкурсної комісії Золотої національної премії, але й російські споживачі. За даними агентства AC Nielsen зростання продажів ТМ "Хортиця" у Росії за 2007 року склав 200%.

Справжньою сенсацією для українських споживачів стала поява нового продукту ТМ "Хортиця", створеного спеціально для експорту за преміум рецептурою з використанням платинової фільтрації. Оцінити м"якість, смак і незмінну абсолютна якість "Хортиці- Премиум" можна вже у квітні.

Зараз ви читаєте новину «"ХОРТИЦЯ" одержала золоту національну премію Росії за якість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути