субота, 04 грудня 2021 18:09

Холод і мокрий сніг: якої погоди чекати наступного тижня

Холод і мокрий сніг: якої погоди чекати наступного тижня
У Карпатах пройде невеликий сніг. Фото: pixabay.com

5 грудня у південно-східній частині України пройде мокрий сніг, у західних областях очікується сніг із дощем та місцями ожеледиця.

На решті території без опадів, повідомляє Укргідрометцентр.

Температура вночі становитиме -2...7°С, на узбережжі морів 0...+3°С. Удень потеплішає до +3°С, у південній частині країни буде в межах +3...8°С. У Карпатах невеликий сніг, температура вночі -5...10°С, вдень до -5°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вогко й холодно: погода не потішить у перші вихідні зими

6-7 грудня очікується хмарна погода. На Правобережжі в понеділок пройдуть дощі та мокрий сніг. Температура у західних областях впродовж доби коливатиметься від +2...-3°С. Вдень у північних та східних областях 0...-5°С, у центральній частині +4...9°С, а на півдні країни до +14°С. На дорогах західної та північної частини місцями ожеледиця.

У західних областях 8 грудня очікується сніг. 9 грудня температура вночі опуститься до -3...9°С. У Карпатах до -8...13°С. Удень буде -1...6°С. На решті території мокрий сніг та дощ. У північних та центральних областях без істотних опадів. У центральних, південних та східних областях вночі та вдень +1...9°С.

5 грудня у столиці та області очікується мінлива хмарність без опадів. Температура вдень встановиться у межах +2...-3°С. 6-7 грудня вночі прогнозують невеликий, а вдень помірний мокрий сніг із дощем. На дорогах місцями ожеледиця. 8-9 грудня у Києві буде також +2...-3°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ожеледь і мороз до -20°C: оголосили штормове попередження

Через негоду без світла залишилися 130 населених пунктів у двох областях України. До відновлення електропостачання у Львівській та Івано-Франківській областях залучили бригади обленерго. 4 грудня внаслідок ускладнення погодних умов спрацювали системи автоматичного захисту ЛЕП. Через пориви вітру та мокрий сніг знеструмлено 118 населених пунктів на Львівщині.

Зараз ви читаєте новину «Холод і мокрий сніг: якої погоди чекати наступного тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути