пʼятниця, 03 жовтня 2008 12:37

Хлопчик згодував крокодилові інших мешканців зоопарку

Семирічний австралійський хлопчик проник в зоопарк AliceSpringsReptileCenter під час обідньої перерви і нагодував крокодила дрібнішими мешканцями звіринця. Про це повідомляє агентство Reuters.

У число згодованих крокодилові тварин потрапили безліч різних ящірок, черепаха і майже двометровий варан. Ще декілька ящірок хлопчик убив самостійно. У відповідь на всі питання про те, що спровокувало його вчинок, хлопчик мовчить. При цьому камери відеоспостереження зафіксували, що в ході погрому дитина посміхалася.

Керівництво зоопарку стверджує, що деякі із знищених тварин були дуже рідкісними, і втрату буде важко відшкодувати. А 20-річний варан, за інформацією AssociatedPress, був одним з головних "експонатів" звіринця. Загальний збиток склав 5,5 тисяч доларів.

Адміністрація вимагатиме компенсації в суді. Всю відповідальність за вчинок хлопчика покладуть на його батьків. Сам же він не може бути засуджений до жодної форми покарання, оскільки ще не досяг 10-річного віку.

Окрім цього, керівництву належить з"ясувати, чому сигналізація не спрацювала, коли дитина перестрибнула через захисну огорожу. Поки передбачається, що це пов"язано з невеликим зростом і вагою порушника.

Зараз ви читаєте новину «Хлопчик згодував крокодилові інших мешканців зоопарку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути