середа, 05 березня 2014 12:35

Харківський силач готується до нового рекорду
7

Харківський силач 24-річний Денис Пахомов торік потрапив до Національного реєстру рекордів — за 2 хв розірвав 37 відривних календарі. Тепер готується до другого — хоче на кадику втримати 110-кілограмову штангу.

Про це Денис Пахомов розповів кореспонденту Gazeta.ua.

"Торік встановив свій перший рекорд — за 2 хвилини розірвав 37 відривних календарів. Тепер готуюся до другого. Лікарі кажуть, що кадик може витримати лише 16 кілограмів. Мій витримує вже 110 кілограмів", - сказав він.

"Раніше ніхто нічого подібного не робив. У Національному реєстрі готові зафіксувати цей рекорд, та за фіксацію треба платити. Знадобиться близько 3500 гривень. Зараз шукаю спонсора", - додав Денис.

Спортом Денис почав займатися 6 років тому.

"Тоді по телевізору побачив виступ силача Дмитра Халаджі. Найбільше вразило, як він скручував цвяхи у вузли і забивав їх голими руками. Зразу ж пішов у спортзал. Коли вертався назад, зайшов у будівельний магазин і купив кілограм цвяхів. З цього почалися мої тренування", - поділився Денис.

"У школі був худим і високим, дівчатам не подобався. Та вже за рік після занять спортом, сильно змінився. Став міцним, з'явилися м'язи. Тепер навіть однокласники не впізнають", - додав він.

Денис працює у приватній фірмі. Займається виготовленням харчових сумішей для м'ясного виробництва. У спортзалі займається тричі на тиждень по 2-3 години.

"Спокійно можу заплести косичку із цвяхів, закрутити у вузол металеві прути і одночасно розірвати 5 довідників по 25- сторінок кожен", - похвалився Денис Пахомов.

Зараз ви читаєте новину «Харківський силач готується до нового рекорду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути