Ексклюзиви
субота, 07 травня 2011 15:29

Харківські ветерани до Дня Перемоги отримають по 500 гривень

Харківські ветерани до Дня Перемоги отримають по 500 гривень

До Дня Перемоги всі активісти ветеранського руху, згідно зі списками, наданими Харківською міською радою ветеранів та районними ветеранськими організаціями отримають з міського бюджету матеріальну допомогу в розмірі 500 грн. кожен.

Про це ЛІГАБізнесІнформ повідомила заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан 6 травня в коментарях журналістам. Як повідомляє прес-служба Харківської міськради, при цьому чиновник підкреслила, що раніше ця сума становила 200 грн.

"В даний час ми проводимо активну медичну диспансеризацію інвалідів Великої Вітчизняної війни, учасників бойових дій. Наші соціальні працівники відвідують всіх ветеранів на дому - це наша традиційна програма", - додала заступник міського голови.

Крім того, за її інформацією традиційні виплати з державного бюджету до Дня Перемоги всім категоріям громадян, які мають відношення до Великої Вітчизняної війни, вже перераховані у відповідні поштові відділення.

У міськраді також нагадали, що в 2011 році з державного бюджету виділено 600 млн. грн. на одноразові виплати для ветеранів Великої Вітчизняної війни. Це вдвічі більше аналогічних виплат у минулому році.

Нагадаємо, 5 травня Янукович пообіцяв підвищити пенсії ветеранам на 20-25%.

Зараз ви читаєте новину «Харківські ветерани до Дня Перемоги отримають по 500 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути